Blondine Jokes

blondine jokes

Hvorfor blev blondinen forvirret da hun fødte tvillinger? 
Hun kendte faren på den ene, men ikke på den anden!

Find de bedste blondine jokes her!

 • Hvad er en blondines parringsråb?
  -Næste!
 • Hvad er forskellen på en blondine og en dankort automat?
  Dankort automaten kan godt finde på at afvise dig!
 • Hvordan prøver blondiner at slå fisk ihjel?
  -Ved at drukne dem!
 • Hvad er det helt præcist at ligheden er mellem en blondine og Fakta?
  -Det er nemt, hurtigt og billigt!
 • Hvorfor tager blondinen døren af inden hun går på toilet?
  -Så er der ingen der kigger ind af nøglehullet.
 • To blondiner var så uheldige at falde ned i et hul. Dernæst siger den ene: “Der er mørkt hernede, synes du ikke også?”. Hertil svarede den anden: “Jeg ved det ikke, jeg kan ingenting se!”
 • Hvorfor tror blondiner at det hjælper at tage stier med, når man skal ud og handle? Fordi Priserne er så høje.
 • Hvad er det man kalder en klog blondine? – Fiktion
 • Hvorfor valgte blondinen at kravle over glasmuren?  Fordi hun så gerne ville kunne se, hvad der var på den anden side?

Hvor stammer blondine jokes fra?

Blondine jokes har altid været sjove og de har eksisteret i mange mange år. Det gør selvfølgelig grin med de piger med de blonde hårfarve, og hvorfor det lige er denne hårfarve man er begyndt at gøre grin med er ikke godt at vide. Måske har det ofte noget at gøre med at det netop er denne hårfarve, hvor kvinderne måske er kendt for at komme med et par sjove og gode replikker som måske ofte kan opfattes som ikke de allermest skarpe. Men dette er selvfølgelig ikke altid sandt, og det er jo ligesom at man kender mange københavner jokes eller Århusianer jokes. Det er altid sjovt at gøre grin med en bestemt gruppe af mennesker, og her har blondiner ofte været en oplagt gruppe at køre lidt på. Det har nok også noget at gøre med at mange af de modeller og kendte reality-deltagere ikke altid er kendt for at være de klogeste, og mange af disse har ofte den blonde hårfarve og det kan selvfølgelig være en af de bærende grunde til at det netop er denne gruppe af kvinder som desværre har fået det lidet blakket ry, og derfor at det er denne gruppe der har fået en hel kategori af sjove jokes opkaldt efter sig.

Hvorfor er blondine-jokes så sjove?

blondine jokesBlondine jokes er ofte sjove, det er nok noget vi ikke kommer udenom. Og derfor er det da også helt ok at man trækker på smilebåndet for hvis man begynder at grine af en blondine jokes så er det fordi at den har ramt noget helt rigtigt. En blondine joke er også ekstra sjov fordi at de ofte er meget overdrevet og forhåbentligt så er de så overdrevet at der ikke rent faktisk er nogle som helst blondiner som reelt ville kunne finde på at efterleve eller opføre sig sådan som blondinen gør i joken. Der er fx den klassiske blondine joke med blondinen der skal på toilet. hvad gør hun herefter? hun tager selvfølglig døren af toilettet – for som hun selv har tænkt sig frem til – så må det jo være sådan at der nu ikke er nogen der kigger ind af nøglehullet. Det er sjovt, det er plat og det er lige til at forstå. Blondiner opfører sig selvfølgelig ikke sådan her, men det er jo også hele roden til, hvad der gør en joke sjov. De skal være overdrevet og de skal være ligeså sjove som man kan gøre dem. Et af de redskaber man kan bruge til at krydre sin joke med er at bruge overdrivelse. Dette redskab hjælper især i en joke, for idet at blondinen tager døren af, så bliver det overdrevet og spøjst i sig selv. Hvis man virkelig vil have en god joke at grine af, så kan blondine jokes ofte være det helt rette svar. Det er som sådan ikke fordi at de er bedre end mange andre jokes af dem, som der findes på siden her, men hvis man vil finde vejen til et hurtigt grin, så kan det være at man har fundet det rette sted. Blondine jokes er ofte gamle, og nogle af de jokes man kan finde på siden her er flere årtier gamle. Det er dog relativt nyt indhold som man finder sammenlignet med mange af de andre jokes, for blondine jokes er nemlig en relativ ny opfindelse. Det er faktisk først med frembruddet af Hollywood kulturen med bl.a. Marylin Monroe at de for alvor begyndte at få stor popularitet herhjemme også. Det er jo heller ikke kun i Danmark at denne form for jokes er blevet populære, uanset hvor man færdes henne af i verden, på vil man som regel finde at denne form for jokes er populære hvor end man kommer hen.

Har du selv nogle blondine jokes, vi ikke har med på siden her?

Hvis du oplever at du selv sidder inde med en blondine joke som du ikke finder på listen her, så håber jeg meget at du har lyst til at fortælle om den enten ved at skrive en kommentar herunder eller også ved at indsende den ved hjælp at formularen som du kan finde herover. Vi stræber på at finde frem til de bedste jokes her til siden, så jeg håber meget at du vil hjælpe med at ramme dette mål!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here