Blondine Jokes

blondine jokes

Her finder du Danmarks STØRSTE liste fyldt til randen med de aller bedste blondine jokes, der findes! +100 jokes om blondiner og deres til tider ret dumme opførsel. Husk dog, at det kun er for sjov, og man kunne altså ligeså godt have lavet jokes om brunetter og rødhårede!

Lad os tage et kig på nogle af de mange blondine jokes her i kollektionen. Så sæt dig godt til rette, gør klar til at grine for her kommer de mange sjove og morsomme blondine jokes!

Find de bedste blondine jokes her!

 • Hvorfor blev blondinen forvirret da hun fødte tvillinger?
  Hun kendte faren på den ene, men ikke på den anden!
 • Hvad er forskellen på en blondine og en dankort automat?
  Dankort automaten kan godt finde på at afvise dig!
 • Hvordan prøver blondiner at slå fisk ihjel?
  -Ved at drukne dem!
 • Hvad kaldes en blondine med to hjerneceller?
  Gravid med tvillinger.
 • Hvorfor lister blondinen altid forbi sit skab med medicin i? Fordi hun ikke vil vække sovepillerne!
 • Hvad er det helt præcist at ligheden er mellem en blondine og Fakta?
  -Det er nemt, hurtigt og billigt!
 • Hvorfor tager blondinen døren af inden hun går på toilet?
  -Så er der ingen der kigger ind af nøglehullet.
 • To blondiner var så uheldige at falde ned i et hul. Dernæst siger den ene: “Der er mørkt hernede, synes du ikke også?”. Hertil svarede den anden: “Jeg ved det ikke, jeg kan ingenting se!”
 • Hvorfor tror blondiner at det hjælper at tage stier med, når man skal ud og handle? Fordi Priserne er så høje.
 • Hvad er det man kalder en klog blondine? – Fiktion
 • Hvorfor valgte blondinen at kravle over glasmuren?  Fordi hun så gerne ville kunne se, hvad der var på den anden side?
 • Hvorfor var det at blondinen var pave stolt over at have samlet et puzzlespil på 10 brikker på et halvt år? Det var fordi der stod 2-4 år på æsken.
 • Der var tre kvinder ude i en ørken. Det var henholdsvis en blondine, en brunette og så en rødhåret. De var bedste veninder, men de stod alligevel i en kniben situation da de var faret håbløst vild i ørknen. De havde vandret rundt i ørknen uden at finde noget i mange dage, og de var ved at være bange for at de aldrig ville finde ud igen. Dog skete der lige pludselig noget heldigt, for i sandet spottede de en lampe. De havde lige set Aladdin og kom i tanke om at man nok burde prøve at gnide på den – så det gjorde de, og dernæst kom der en blå lampeånd ud, som rigtig nok tilbød dem et ønske hver. Dernæst tænkte de alle over hvad de hver især skulle ønske sig. Efter lidt tid sagde brunetten at hun gerne ville ønske sig hjem til sin familie. Lampeånden knipsede med fingrene og ønsket var opfyldt. Dernæst var det den rødhåret kvindes tur og hun sagde at hun gerne ville ønske sig hjem til sin kæreste derhjemme. Lampeånden knipsede nok engang med fingrene og så var ønsket opfyldt. Til sidst var det blondinens tur og hun sagde: “Den er godt nok svær, men jeg vil gerne ønske at jeg lige nu var sammen med mine to bedste veninder.”
 • En blondine arbejder inde i en elektronik forretning. Pludselig kommer der en tyv ind, tager et fjernsyn og løber ud af butikken i fuld fart. Blondinen løber hastigt efter: “Stop! Stop!” Råber hun. “Du har glemt fjernbetjeningen!”
 • Der stod 17 blondiner ude foran et diskotek og ventede. Dørmanden står lidt og kigger undrende på dem, og spørger så hvorfor de ikke går ind på diskoteket. Så siger den kloge blondine: “Jo, ser du, det er fordi vi kun er 17, og der står man skal være over 18 for at komme ind”.
 • Hvad er det den helt store forskel mellem en myg og så en blondine?
  Forskelle er at en myg stopper med at sue når man klapper den.
 • Det er et faktum at blondiner ofte har stier med når de er ude at handle. Hvorfor er det tilfældet?
  -Det er fordi priserne er så høje.
 • To blondiner går ind i en bygning. Man skulle tro at bare en af dem havde set den.
 • To blondiner sidder og snakker. Så spørger den ene den anden: “Hvad står IDK egentlig for?”
  -I don’t know
  -Hmm, nå ok jeg ved det heller ikke.
 • Så læreren spurgte blondinen. “Ok, så du ved vil godt hvad der er tættest på, er det Sverige eller solen?”. Blondinen tænkte sig lidt om men fik så et stort smil på læben og sagde: “Nu ved jeg det. Det er selvfølgelig solen, den kan jeg se!”
 • To blondiner er ude at gå en tur i parken. Så siger den ene blondiner: “Se den lige den stakkels døde fugl”. Den anden blondiner kigger op og siger: “Hvor?”
 • En brunette, en rødhåret og en blondiner prøver at stikke af fra politiet. De løber ind på en gård og gemmer sig i hver deres pose med kartofler. Politimanden kommer ind på gården og sparker til den første pose med den rødhåret. Den rødhåret siger: “Meow meow” og politimanden tror det er en kat og går videre. Han sparker til den næste pose med brunetten i og brunetten siger: “Vuf vuf!”. Politimanden tror det er en hund og går videre til den næste pose og sparker denne, som indeholder blondinen. Blondinen siger: “Kartoffel kartoffel.”
 • Hvordan prøvede blondinen at dræbe fuglen? Hun smed den ud over klippen.
 • Der er tre blondiner der er ude på et roadtrip som de har glædet sig til og set frem til i mange år. De kører gennem en ørken men desværre bryder bilen sammen. Det var nok også lidt dumt at køre gennem den i første omgang, men nok om det. De tre blondiner er lidt i vildrede, men de ved at der heldigvis ligger en by ikke så langt derfra så de beslutter sig at gå hen til den. Før de forlader bilen med alle deres ting, så beslutter de sig for at de hver må tage en genstand med, som skal gøre gåturen en lille smule mere behagelig for dem allesammen. Så derfor beslutter den første blondine at tage en radio med, hvis du nu gerne vil høre lidt musik, den næste tager solcreme med, hvis de nu skulle blive solskoldet, og den sidste blondine tager en hel bildør med. Det undre lidt de to andre, men så siger blondinen: “Jamen hvis det nu bliver alt for varmt, så kan vi bare rulle vinduet lidt ned.”
 • Hvorfor valgte blondinen at tænde blenderen så smide sin nye iPhone ned i den?
  Hun var så tørstig og ville gerne lave noget æblejuice.
 • Der var engang en blondine, en tynd rødhåret og så en tyk brunette. En dag så de et magisk spejl som havde en helt speciel funktion. Der stod under spejlet, hvis du kigger ind i spejlet og fortæller en løgn, så dør du omgående. Dernæst så kiggede den rødhåret ind i spejlet og sagde: “Jeg er tynd”. Hun overlevede. Dernæst så brunetten ind i spejlet: “jeg er alt for tyk.”, Hun overlevede. Blondinen kiggede dernæst ind i spejlet og sagde: “Puha, jeg tænker lige over det…” Og dernæst døde hun.
 • Hvorfor var det lige at blondinen hun kravlede over glasuren? Hun ville så frygteligt gerne se hvad der gemte sig omme på den anden side.
 • Der var engang en restaurant som der kun var blondiner der arbejde på. Det skabte nogle sjove situationer: en mand kom engang ind på restauranten og kiggede på menukortet. Han spørger så hvordan de forbereder deres kyllinger. Tjeneren, der selvfølgelig er en blondine også svarer: “Ikke noget specielt. Vi fortæller dem bare at de skal dø”.
 • En blondine ligger og sover. Hun vågner pludselig og ser at hendes nabos hus står i flammer. Hun skynder sig at ringe til alarmcentralen. “Hjælp hjælp! Min nabos hus står i flammer.”. Manden i telefonen spørger: “Hvor er det?”. Blondinen svarer: “Ved siden af min hus”. Manden siger: “Nej nej, altså hvordan kommer vi derud?”. Blondinen svarer: “I brandbilen selvfølgelig.”

jokes om blondiner

Endnu flere af de sjove blondine jokes

Er du stadig ikke blevet træt af at læse de sjove blondine jokes? Så frygt ikke, for listen er ikke engang halvvejs over endnu, og der gemmer sig stadig nogle af de bedste jokes om blondiner. Så skynd dig videre, for hver kommer anden runde med de morsomme blondine jokes!

 • To blondiner tog på stranden. Den ene blondine ligger og stirre op i solen og så spørger den anden blondine: “Jamen hvorfor ligger du bare og kigger op i solen?”. Hertil svarer den anden blondine: “Jamen det er fordi jeg gerne vil have brune øjne også”
 • Der var engang en dum blondine. Hun var sur og træt af alle de blondine jokes der fandtes om hende. Derfor tog hun drastiske midler i brug og farvede derefter sit hår sort, så ingen kunne se hendes ægte hårfarve. Dernæst så tog hun en tur på landet. Hun så her en bondegård og ved siden af stod en stor flok får. Hun havde altid været vild med får og ville gerne have en. Hun fandt derefter bondemanden og så spurgte hun ham om følgnede:
  -Hvis jeg kan gætte hvor mange får du har, må jeg så få et af dem?
  Bonden svarede ja til dette, og blondinen sagde derefter: “Jamen jeg tror at der er 46 får”. Bondemanden svarede: “Så for søren da, det er helt korrekt, jamen så må du gerne tage et får.” Da blondinen var på vej hjem igen, så sagde bondemanden til hende: “Ok, jamen hvis jeg kan gætte din rigtige hårfarve må jeg så gerne få min gris igen?”
 • Hvorfor solgte blondinen sin bil?
  Hun manglede flere penge til benzin.
 • Hvad hedder en blondine med en stor hjerne?
  -Fantasi.

sjov blondine joke

 • Hvordan får du glimtet ordentligt frem i en blondines øjne. Du tænder en lommelygte og lyser dernæst ind i hendes øre.
 • Hvad er ligheden mellem en blondine og så en sædcelle. Jo ser du, det er kun én ud af en million, der bliver til noget.
 • Findes der intelligente blondiner.
  Ja det gør det faktisk. Man kalder dem Golden Retrievere.
 • En brunette går ind til sin læge og græder mens hun siger: “Doktor doktor, jeg er så ked af det fordi det gør simpelthen ondt hvor end jeg så trykker mig selv på kroppen.” Doktoren kigger på blondinen med en anelse forvirring i blikket og beder hende om at vise hvor det helt præcist gør ondt når hun trykker. Derefter trykker blondinen på sin albue og siger av. Hun trykker dernæst på sit hoved og siger av. Hun trykker dernæst på sit ben og siger av. Hun trykker på sin fod og siger av. Så siger doktoren: “Du er vist ikke rigtig brunette hva?”. Dertil må kvinden indrømme at hun rent faktisk er blondine, der blot har farvet sit hår brunt. Doktoren siger så: “Det tænke jeg nok. I øvrigt så er det din finger, der er brækket.”
 • En blondine er ude at køre bil. Hun kører langt over fartgrænsen og derfor bliver hun hurtigt stoppet af en politibil. Politimanden beder blondinen om at vise ham sit kørekort. Blondinen svarer surt tilbage: “Nu kan det simpelthen være nok. I går tog i kortet fra mig, og i dag beder i mig fandme om at vise det igen!”
 • Hvorfor blev blondinen omgående fyret fra fabrikken som hun arbejde på der lavede m&m chokolader?
  Det var fordi at hun sorterede alle dem fra, hvor der stod W på.
 • To blondiner havde ikke så mange penge, og derfor besluttede de sig for at blive bankrøvere. Det havde de nemlig hørt fra den enes voldelige kæreste at der skulle være en masse penge i blive det. Så dernæst røvede de en bank. De skyndte sig ud i deres bil og med fuld fart kørte de væk. Politiet var dog på sporet af dem og fulde efter dem. Blondinerne kom til en rundkørsel og blev ved med at køre rundt i den. Politiet standsede op og kløet sig i nakken over hvorfor dog ikke blondinerne forsøgte at køre væk. Men da hørte de den ene blondine råbe ud af vinduet: “HAHA vi er 22 omgange foran politiet – de fanger os aldrig!”
 • Hvorfor skar blondinen sin pizza ud i 4 stykker?
  Hun var ikke helt vildt sulten og hun mente ikke at hun kunne spise 8 stykker.
 • Hvad er det første en blondine gør, når hun vågner op? Hun tager tøj på og går hjem til sig selv.

blondine jokes 5

 • En blondine er blevet så træt af alle de blondine jokes som hun hele tiden skal finde sig i gang på gang når hun gør noget dumt. Derfor beslutter hun at hænge sig selv. Hun går ud på badeværelset med et reb og råber til sin mand. “jeg er så skide træt af alle de dumme blondine jokes så nu hænger jeg altså mig selv”. 20 minutter senere da manden har drukket sin kaffe færdig går han ud på toilettet og finder blondinen med et reb bundet om storetåen. Han spørger hvorfor hun ikke har rebet om halsen da det ofte er sådan man hænger sig selv. Hun siger: “Det prøvede jeg i starten, men så kunne jeg jo ikke trække vejret”.
 • Hvad sagde blondinen da hun fandt ud af at hun var gravid. “jeg er spændt på om det er min”
 • En lærer spørger sin klasse: “Hvis i kunne tage ud i universet hvor ville i så tage hen?”. Blondinen i klassen svarer: “jeg ville tage til solen, der er så smukt.”. Læreren siger: “Jamen er du dum, du ville jo dø fordi der er så brændende varmt”. Blondinen griner og så siger: “Haha nej det har jeg da tænkt over, jeg tager bare derover om natten.”
 • Der var konkurrence i brystsvømning mellem en blondine og en brunette. Konkurrencen startede og desværre tabte blondinen konkurrencen kæmpe stort. Brunetten brugte nemlig armene.
 • Hvad sagde blondinen da hun en da gik ind i taxaen?
  AV!
 • Hvorfor kan blondiner godt lide torden? De tror at der er nogle, der tager billeder af dem.
 • Hvordan får man en blondine til at løbe ligeså langt som et helt marathon? Man sætter hende i et rum uden hjørner og beder hende om at tisse i hjørnet.
 • Hvordan drukner man en blondine? Giv hende et skattekort med et kryds ned i en svimmingpool.
 • En blondine er ude at gå med sin blondine veninde. De går gennem skoven og pludselig finder de spor på jorden. Den ene blondine udbryder: “Jubii prøv og se, det er spor fra små døde hjorte”. “Nej” siger den anden blondine “Det der er spor fra ulve. Det har min egen far selv lært mig om.” De står sådan og diskutere frem og tilbage i 20 minutters tid  hvorefter de bliver kørt ned at toget. Det var tog-spor.
 • NYHED: der er lige kommet nyt slik i slikbutikkerne. Det kaldes “blondine hjerner”. Det har dog fået noget så dårlige anmeldelser fordi der eftersigende ikke er noget i indpakningen.
 • Hvordan vil en blondine prøve at dræbe en fisk?
  ved at drukne dem.

  flere blondine jokes

 • En blondine er på sit arbejde og sidder og græder så meget så næsten ingen af de andre medarbejdere kan koncentrere sig. Til sidst siger chefen: jamen hvad er der dog galt med dig?
  Blondinen svarer: “Det er fordi min mor lige er død”.
  “Det er jeg meget ked af at høre” siger chefen. Derpå går han tilbage til sit kontor men kommer tilbage en times tid senere og hører at blondinen nu græder endnu mere end før.
  “Hvad nu?” Spørger chefen.
  “Jamen, det er fordi min lillesøster lige har ringet og fortalt at hendes mor også er død!”
 • Prøv at tage til stranden. Der ser du ofte at blondiner ligger med håret i vandkanten. Ved du hvorfor det er tilfældet? Det er fordi de gerne vil have bølger i håret.
 • Der sad tre blondiner til undervisning. De var i gang med en time om kroppens anatomi. Læreren siger så: “Ok hvor er det helt præcist at hjernen sidder?”. Den første blondine rækker hånden op. Læreren peger på hende og beder hende besvare spørgsmålet. Blondinen peger på sit forparti og siger “Her!”. Læreren ryster på hovedet. Den næste blondine rækker nu hånden op. Læreren spørger hende om det samme spørgsmål og nok engang peger denne blondine ligeledes på sit frontparti. Læreren ryster endnu engang på hovedet. Efter meget betænkningstid rækker den sidste blondine også hånden op. Læreren spørger hende om det samme og blondinen siger: “Hjernen sidder her” hvortil hun peger på sit hoved. Læreren klapper og siger, “Meget flot, hvordan vidste du det?”. Dertil pegede blondinen på sit frontparti og sagde: “Jeg brugte bare dem her”.
 • Hvad plejer blondiner at sige efter de har født?
  Er I nu sikre på det er min?
 • Her er et tip. Hvis din kæreste er blondine, så må du ALDRIG sige at du tænder på sort undertøj. For så stopper hun nemlig med det samme med at vaske sine trusser.
 • En patient skulle til at have sig en ny hjerne. Derfor spørger lægen: “ok, du får nu valget mellem at vælge en hjerne der enten har tilhørt en blondines eller en hjerne, der har tilhørt en brunettes. Hvad vælger du?” Patienten siger: “Jamen så vil jeg gerne have hjernen der har tilhørt blondinen”. Lægen udbryder: “Nå da?! Hvorfor det?! Alle plejer at vælge brunettens, de er altså altid noget klogere”. Patienten svarer: “Ja men man ved at blondinens ikke har været brugt.”
 • Hvad udbrød gud, da han kom til at skabe den første blondine?
  Hov, da glemte jeg sgu hjernen.
 • Hvorfor døde blondinen da hun var i gang med at drikke mælk? Koen valgte at sætte sig ned.

sjoveste jokes om blondiner

Sidste omgang med blondine jokes

Er du stadig med? Så skal der først og fremmest lige lyde et stort tak fordi du læser med endnu. Det har som sagt taget ekstremt lang tid at samle denne store liste med blondine vittigheder og vitser og jeg sætter derfor kæmpe stor pris på at du også finder glæde i at grine af nogle af disse blondine historier. Hvis du kan lide jokes og vittigheder fra andre kategorier også, så vil jeg helt klart anbefale dig at kigge rundt på siden her, hvor du kan finde alt lige fra far jokes, til ekstra platte jokes, til alle børnene jokes og så videre! På Bedstejokes.dk prøver vi hele tiden at forbedre os og finde frem til de bedste lister med jokes, og du vil derfor opdage at listerne ofte er opdaterede med de nyeste jokes og vittigheder indenfor deres respektive kategorier.
Nå, nok snak, lad os komme videre med blondine vitserne!

 • To blondiner faldt ned i et hul og kunne ikke komme op igen. Så siger den ene blondine: -Det er godt nok mørkt hernede, synes du ikke også?
  -Det ved jeg ikke. Jeg kan intet se!
 • Der er lige kommet en ny Rittersport edition. Den kaldes Rittersport blondine. Den smager ikke rigtigt at noget, men har store nødder.
 • En blondine tager til frisøren. Frisøren klipper hendes hår men bemærker dog til sin store irritation at blondinen har et par hovedtelefoner på gennem hele klipningen. Blondinen kommer tilbage et par dage senere og beder igen om at få en klipning. Endnu engang har blondinen sine hovedtelefoner på, men frisøren er for høflig til at sige noget til det. Der går nok engang et par dage eller måske en uges tid før blondinen kommer tilbage for at få en ny klipning. Denne gang er det dog for meget for frisøren som høfligt spørger blondinen om hun ikke nok vil tage sine hovedtelefoner af, da det er lidt for træls at klippe med sådan nogle på. Blondinen gør som hun beder om, og ligger sine hovedtelefoner på gulvet. Der sker dog det, at efter et par minutter falder blondinen lige pludselig død om og helt rød i hovedet. Frisøren kigger forfærdet omkring, men tager så dernæst hovedtelefonerne op som stadig spiller: “Træk vejret ind, pust ud. Træk vejret ind. Pust ud. Træk vejret ind. Pust ud…”
 • En blondine vandt en levende zebra i en konkurrence. Hun tænke længe over navnet for at finde det, der bedste beskrev dens udseende. Hun kaldte den Plet.
 • En blondine køber en hun. En dag løber den væk hjemmefra – hvilket man jo godt forstår. Blondinen er dog grædefærdig og spørger sin kloge ven til råds. Han forslår at hun kan hænge nogle plakater op i byen, der efterlyser hunden. Blondinen kigger dumt på vennen og siger så: “Er du helt væk? Hunden kan jo ikke læse”.
 • En blondine strandede på en øde ø. Hun vidste at der var 50 km hen til den nærmeste ø med mennesker på. Hun valgte derfor at svømme hen til øen. Hun svømmede 25 km, men blev træt og valgte derfor at svømme tilbage.
 • En blondine vil gerne ud og rejse. Hun finder derfor en globus og synes at Australien har en sjov facon og derfor vil hun gerne besøge netop det sted. Hun ringer til rejseselskabet og siger: “Hallo, jeg vil gerne vide hvor lang tid det tager at flyve til Australien.” Medarbejderen svarer: “Det skal jeg lige finde ud af, 2 sekunder.”. Blondinen svarer: “Tak” og ligger røret på.
 • Har du nogensinde lagt mærke til at blondiner ofte lægger p-piller på vejen. Det er fordi de ikke vil have børn i trafikken.
 • Hvorfor kan blondiner aldrig finde ud af at ringe til alarmcentralen? Hun kan ikke finde elleve tasten.
 • En mand kommer ind på en bar og falder i snak med bartenderen der er kvinde. Manden spørger så: “Vil du høre en sjov blondine joke?”. Bartenderen svarer så: “Tja det vil jeg gerne, men husk lige på at jeg altså selv er blondine”. Manden svarer: “Ja det ved jeg, jeg skal også nok fortælle den to gange.”
 • Her er en meget træls situation: der hænger 11 kvinder i et reb fra et fly. 10 af kvinderne er blondiner og den sidste er brunette. Rebet er ved at knække fra vægten af kvinderne. Derfor beslutter de i fælleskab at der er en af kvinderne der bliver nødt til at slippe rebet for på den måde at kunne redde alle de andre, således at rebet ikke knækker så de alle dør. Dog kan de ikke blive enige om hvem af dem der skal give slip. Til sidst siger brunetten så: “Ok, jeg har tænkt meget over, og jeg føler at jeg er alt for ung til at dø, men jeg har besluttet mig for at jeg slipper så I andre kan overleve. Sig farvel til min familie derhjemme og sig at jeg elsker dem”. Med disse ord blev alle de andre blondiner så rørte at de omgående begyndte at klappe. Problemet var løst.
 • Hvorfor er blondiner så dårlige til matematik eksamen? Hvis de bliver bedt om at løse regnestykket 10+5 så kan de aldrig finde tallet 10 på lommeregneren.
 • En blondine har forvildet sig med til OL. Hun ringer efter konkurrencen til sin kæreste og er helt grædefærdig. Kæresten spørger hvad der dog er galt. Blondinen svarer: “Jamen det er fordi jeg vandt”. Kæresten spørger lidt undrende: “Jamen det er da godt”. Blondinen svarer: “Nej, for vi skal flytte nu. Jeg vandt 100 meter hæk.”
 • Hvorfor går en blondine altid hen i hjørnet af bygningen hun er i, hvis hun fryser. Det er fordi hun har hørt at der er 90 grader i hjørnet.

sjove blondine jokes

 • En blondine er på udkig efter et nyt fjernsyn hjem til sin lejlighed. Hun går derfor hen i Elgiganten og spørger en af medarbejderne om de vil hjælpe hende med at finde et nyt fjernsyn. Medarbejderen kigger på hende og siger så at han ikke gider at betjene blondiner. Blondinen tager hjem, og farver sit hår sort. Hun vender dagen efter tilbage og spørger den samme ekspedient om han vil hjælpe hende med at finde et nyt fjernsyn. Medarbejderen svarer det samme og siger at han ikke servicerer blondiner. Blondinen lader sig dog ikke slå ud. Denne gang tager hun hjem og farver sit hår rødt. Hun tager dagen efter tilbage og får en sikkerheds skyld finder hun en helt ny medarbejder at spørge. Denne gang er hun helt sikker på at medarbejderen vil hjælpe hende med at købe et nyt fjernsyn. Hun spørger medarbejderen og får samme svar: “Jeg gider ikke hjælpe blondiner”. Blondinen er meget forvirret og spørger så: “hvordan i alverden kunne du vide at jeg var en blondine?”. Medarbejderen kigger på hende med foragt og siger så: “Det der er ikke et fjernsyn, det er en mikrobølgeovn!”
 • En blondine gik ind i en butik og sagde til ekspedienten: “Hej, jeg vil gerne købe gardiner til min computer.”. Hertil kiggede ekspedienten en smule forfærdet på blondinen og sagde dernæst: “Altså en computer skal altså ikke bruge gardiner”. Blondinen kiggede roligt tilbage og sagde så med overbevisning i stemmet: “Jo bare rolig, jeg har helt styr på det, jeg har nemlig en Windows computer”.
 • Der var engang to blondiner. Den ene siger til den anden: “Hvad har du egentlig gang i?”
  “jamen jeg tager lige et bad.”
  “Nå da, jamen skal du så ikke tænder for vandet, du kan jo ikke skylle shampooen ud af håret uden vand”
  “Nej da, for se bare her, der står “Tørt hår på flasken.”
 • En blondine går til lægen fordi hun er gravid og skal til at føde. Til sin store forbløffelse føder hun tvillinger. Da hun får dette at vide begynder hun omgående at bryde ud i gråd. Lægen spørger hende hvorfor hun græder så meget. Til dette da svarer blondinen: “Jamen det er fordi jeg tror jeg ved hvem faderen er til det ene barn, men jeg ved ikke hvem faren er til det andet!”
 • Hvad sagde blondinen da hun åbnede sin morgenmad med cheerios? “Ej se lige, donut frø!”

blondine jokes1

 • En blondine sidder sammen med resten af sin klasse og har undervisning i Fysik. Underviseren siger så: “Ved i godt at det faktisk var helt tilbage i 1700-tallet at det blev opdaget af oxygen er et krav for at vi kan trække vejret.” Blondinen siger dernæst: “Så er jeg altså nu engang glad for at jeg først er født efter 1700-tallet for ellers ville jeg jo være død uden.”
 • Hvorfor kan blondiner ikke lave isterninger?
  Det er fordi de aldrig kan finde ud af opskriften.
 • En blondine med briller går til lægen. Lægen spørger: “Det ser fint ud, men jeg skal bare lige vide hvad din vægt egentlig er”.
  Blondinen svarer: “Den er 75 kg med briller på.”
  Lægen kigger mærkeligt tilbage på blondinen og spørger om det ikke er ligegyldigt om hun har briller på eller ej. Blondinen svarer: “Nej da, får jeg kan ikke se hvad vægten siger, når jeg ikke har briller på”
 • Hvordan får man en blondine til at dumpe i diktaten?
  Man skal bare bede hende om at stave til “å”.
 • En tigger kommer krybende hen til en blondine på gaden.
  -Jeg beder dig! Kan du ikke give mig nogle penge, jeg har ikke spist i 4 dage! 4 dage!!
  -Det må jeg nok sige, gid jeg da bare havde din viljestyrke.
 • Der var engang en blondine der var folkeskole lære for en 3. klasse. De skulle en dag rejse med tog, men blondinen og klassen stod på perronen og ventede og ventede uden at stige på noget som helst tog. Til sidst spurgte en af eleverne hvorfor de dog ikke steg på noget tog. Dernæst svarede blondinen: “Jamen lille Anton, nu skal du ikke være fjollet. Hvis du kigger ind i toget står der kun 1. og 2. klasse”.
 • Hvorfor tager blondiner altid en masse vat i øret inden de går ind i bad?
  Det er fordi de er bange for at blive hjernevasket.
 • Blondiner der fødder tvillinger bliver altid utrolig forvirret. De kan aldrig finde ud af, hvem moderen til det andet barn er.

Dårlige jokes: Find vores GIGA liste med de dårligste jokes her.

bedste blondine jokes

Det var alle blondine jokes for nu!

Blondine jokes har altid været sjove og de har eksisteret i mange mange år. Det gør selvfølgelig grin med de piger med de blonde hårfarve, og hvorfor det lige er denne hårfarve man er begyndt at gøre grin med er ikke godt at vide. Måske har det ofte noget at gøre med at det netop er denne hårfarve, hvor kvinderne måske er kendt for at komme med et par sjove og gode replikker som måske ofte kan opfattes som ikke de allermest skarpe. Men dette er selvfølgelig ikke altid sandt, og det er jo ligesom at man kender mange københavner jokes eller Århusianer jokes. Det er altid sjovt at gøre grin med en bestemt gruppe af mennesker, og her har blondiner ofte været en oplagt gruppe at køre lidt på. Det har nok også noget at gøre med at mange af de modeller og kendte reality-deltagere ikke altid er kendt for at være de klogeste, og mange af disse har ofte den blonde hårfarve og det kan selvfølgelig være en af de bærende grunde til at det netop er denne gruppe af kvinder som desværre har fået det lidet blakket ry, og derfor at det er denne gruppe der har fået en hel kategori af sjove jokes opkaldt efter sig.

Hvorfor er blondine jokes så sjove?

blondine jokesBlondine jokes er ofte sjove, det er nok noget vi ikke kommer udenom. Og derfor er det da også helt ok at man trækker på smilebåndet for hvis man begynder at grine af en blondine jokes så er det fordi at den har ramt noget helt rigtigt. En blondine joke er også ekstra sjov fordi at de ofte er meget overdrevet og forhåbentligt så er de så overdrevet at der ikke rent faktisk er nogle som helst blondiner som reelt ville kunne finde på at efterleve eller opføre sig sådan som blondinen gør i joken. Der er fx den klassiske blondine joke med blondinen der skal på toilet. hvad gør hun herefter? hun tager selvfølglig døren af toilettet – for som hun selv har tænkt sig frem til – så må det jo være sådan at der nu ikke er nogen der kigger ind af nøglehullet. Det er sjovt, det er plat og det er lige til at forstå. Blondiner opfører sig selvfølgelig ikke sådan her, men det er jo også hele roden til, hvad der gør en joke sjov. De skal være overdrevet og de skal være ligeså sjove som man kan gøre dem. Et af de redskaber man kan bruge til at krydre sin joke med er at bruge overdrivelse. Dette redskab hjælper især i en joke, for idet at blondinen tager døren af, så bliver det overdrevet og spøjst i sig selv. Hvis man virkelig vil have en god joke at grine af, så kan blondine jokes ofte være det helt rette svar. Det er som sådan ikke fordi at de er bedre end mange andre jokes af dem, som der findes på siden her, men hvis man vil finde vejen til et hurtigt grin, så kan det være at man har fundet det rette sted. Blondine jokes er ofte gamle, og nogle af de jokes man kan finde på siden her er flere årtier gamle. Det er dog relativt nyt indhold som man finder sammenlignet med mange af de andre jokes, for blondine jokes er nemlig en relativ ny opfindelse. Det er faktisk først med frembruddet af Hollywood kulturen med bl.a. Marylin Monroe at de for alvor begyndte at få stor popularitet herhjemme også. Det er jo heller ikke kun i Danmark at denne form for jokes er blevet populære, uanset hvor man færdes henne af i verden, på vil man som regel finde at denne form for jokes er populære hvor end man kommer hen.

Har du selv nogle blondine jokes, vi ikke har med på siden her?

Hvis du oplever at du selv sidder inde med en blondine joke som du ikke finder på listen her, så håber jeg meget at du har lyst til at fortælle om den enten ved at skrive en kommentar herunder eller også ved at indsende den ved hjælp at formularen som du kan finde herover. Vi stræber på at finde frem til de bedste jokes her til siden, så jeg håber meget at du vil hjælpe med at ramme dette mål!

Er du ligeså vilde med gode jokes som os? Så kan du finde dem her på bedstejokes.dk. Gå til forsiden hvor du kan finde de bedste jokes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here