Frække jokes

frække jokes

Frække jokes har altid været et hit blandt såvel unge som gamle. Vitserne er sjove for unge, men de frække jokes er dog også ideelle for det ældre publikum, der kan more sig med sjofelhederne i et festligt selskab. Nogle jokes siger sig selv, mens andre kræver, at du slår den frække fantasi til. Ikke desto mindre, så kan de give anledning til rigtig mange grin.

For mange kan frække jokes også være en måde at spore samtalen ind på et mere lummert og seksuelt spor. Det er nemlig ikke alle, der føler sig komfortabel med at snakke om sådanne emner, men hvis blot de er forklædt som en vits leveret med et smil på læben, så er det anderledes. Derfor kan frække jokes også få folk til at åbne mere op disse emner.

Oversigt over frække jokes

Frække jokes kan både være korte og lange. Nogle bygger på et spørgsmål med en efterfølgende punchline. Andre er en længere historie. Førstnævnte er oftest nemmere at huske, men de længere historier resulterer oftest i de største grin. Uanset hvilken type frække vittigheder, der fanger din interesse, så finder du et bredt spektrum af dem herunder.

Hvad er forskellen på en katolsk præst og en bums? Den katolske præst venter ikke til du er 12 år, før han kommer på dit ansigt.

Hvordan får man nemmest sin kone til at græde mens man har sex? Man ringer da til hende!

På bryllupsnatten siger manden til sin kone: “Vi har aldrig haft sex, så jeg er nødt til at være ærlig. Jeg har en diller som en baby.” Konen svar, “Det gør slet ikke noget, skat. Jeg elsker dig uanset hvad”. Herefter tager manden sine underbukser af, og konen gisper og udbryder: “Sagde du ikke, at du havde en diller som en baby?”. Manden svarer kort: ”Jo, 56 cm. og 4 kg.”

Ved du, hvad en 70’er er? Det er en 69’er med en finger i røven.

Hvad er forskellen på et dæk og 365 brugte kondomer? Dækket er et Goodyear. 365 brugte kondomer er et ‘good year’.

Hvorfor har Julemanden altid sådan en stor pose? Fordi han kun kommer én gang om året.

Hvordan sikrer man, at man dyrker sikker sex som mand? Man oplyser falsk navn og adresse.

Kvinder bruger sex til at opnå noget. Det gør mænd ikke. Det er nemlig kun sex, de ønsker at opnå.

Når man en mand snakker sjofelt til en kvinde, så koster det en dom for sexchikane. Når en kvinder derimod snakker sjofelt til en mand, så koster det 12 kroner i minuttet.

Hvad er ligheden mellem et par klunker og Jehovas Vidner? Ligegyldigt hvor meget, de hamrer og banker, så kommer de aldrig længere end til måtten.

Hvorfor giver manden altid sin jakke til pigen, når hun siger, hun fryser? Der er da ingen, der har lyst til at få et blowjob af en pige, der klaprer med tænderne.

En kok fortæller til sin ven om, at han netop er blevet fyret fra sit arbejde, fordi hans chef kom ind i køkkenet, da han havde fået sjoveren i kartoffelskrælleren. Vennen spørger for sjov: “Skete der så noget med kartoffelskrælleren?”, hvortil kokken svarer: “Ja, hun er også lige blevet fyret”.

Hvad er både positivt og negativt på én og samme tid? Når din kone fortæller dig, at du har den største pik blandt alle dine venner.

Ved du hvad forskellen er på din pik og en bonuscheck? Der er altid nogen, der er klar til at tage din bonus i hånden.

To ludere står på et gadehjørne. Pludselig siger den ene: “Jeg synes har lugter lidt af pik?”. Den anden luder svare: “Nåååh – det er bare mig, der lige har bøvset…”

Hvordan kan en bøsse simulere en orgasme? Spytter hans partner på ryggen.

En dreng kommer hjem til hans far og fortæller, at han har haft sex for første gang. Hans far siger tillykke med stolt stemme, og at han bare kan spørge, hvis han har nogle spørgsmål. Hertil svarer sønnen: “OK. Hvor lang tid går der, før jeg ikke har ondt bag i længere?”

Mænd støvsuger huset på samme måde som de har sex. De sætter stikket i, larmer i tre minutter og kollapser herefter på sofaen, og mener at deres partner skal være henrykt over indsatsen.

Hvad er forskellen på et g-punkt og en goldbod? Fyre har rent faktisk lyst til at lede efter en goldbold.

Manden vendte hjem efter en uge på kursus. Derfor skulle der tages revanche i soveværelset. Efter en halv time banker naboen på væggen og råber: “Kan vi i det mindste ikke få lidt ro i weekenden? Nu har I larmet hele ugen”.

Frække jokes fungerer rigtig godt til fester

På lige fod med andre typer jokes, skal du vide, hvornår det er rette tidspunkt at levere en fræk joke. Det er vigtigt, at det sker i selskab med folk, der synes, de er sjove. Ét af de steder, hvor denne type jokes hører godt til er til en fest, hvor der er en kende alkohol indblandet. I langt de fleste tilfælde vil de mange frække jokes blive godt modtaget til en fest.

Nogle frække jokes kan dog være stødende, og det er ikke alle, der synes, det er sjovt. Det er derfor, det er så vigtigt, at du kender dit publikum, når du skal levere jokes. Hvis du sidder til en fest med en gruppe venner og veninder, som du kender godt og som du ved har samme type humor, som dig, så kan du selvfølgelig sagtens slå dig løs med frække jokes.

Hvis du sidder til en fest med folk, du ikke kender, så er det dog en anden sag. I mange tilfælde kan du dog være sikker på, at det vil blive modtaget godt, hvis der er tale om en sjov, men dog også fræk joke. Det er særligt sjovt, hvis du kan fremkalde lidt røde kinder hos folk, der hører din joke, fordi de synes, det er en kende pinligt at snakke om sex o.lign.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here