Gode Jokes

gode jokes

Find gode jokes her!

 • To sandkorn står i en ørken. Så siger den ene til den anden:
  “Jeg tror sgu vi er omringet!”
 • Ved du hvorfor det er, at københavnske piger, så har så svært ved at blive gravide?
  De skal have alting ind med skeer!
 • Hvorfor blev Jesus ikke født i Sverige?
  Man kunne ikke finde 3 vise mænd.
 • Hvad kalder man rockere fra Kina?
  -Gule-rødder!
 • Hvad er det for en høne, der ikke lægger æg?
  En mariehøne?
 • Hvad er det, der går rundt i en spand dagen lang, og siger “Dav, dav, dav”?
  -En Spandauer.
 • Hvordan kommunikerer får?
  – Via mæææææææils.
 • Hvad sagde den ene liderlige lampe til den anden?
  – Er du tændt?

Gode jokes fra andre kategorier

Vi finder gode jokes i de fleste af de jokes-kategorier, der findes her på siden. Her har jeg samlet et par af de jokes fra vores andre kategorier, som er blandt vores og vores læseres favoritter. Hvis du selv ligger inde med en god joke, eller finder en anden joke her på siden som fik dig til at trække ekstra meget på smilebåndet, så må du meget gerne dele den med os!

 • Alle børnene havde stor respekt for deres lære.
  Undtagen lille Max,
  Han stak hende ned med en saks!
 • Alle børnene gik med bøjle.
  Undtagen Lis, hun brugte allerede gebis.

 

Hvad består en god joke af?

I denne liste har jeg forsøgt kun at medtage de absolut bedste jokes. Der er en masse gode jokes at vælge i mellem og det er ikke altid lige let at finde ud af hvornår en joke var god nok til at komme på listen eller hvorledes den burde tages fra igen. Der er som sådan ikke nogle klare faktor man kan bedømme en god joke ud fra, da en joke jo bygger på humor, og som bekendt er humor noget af de mest subjektive der findes, og derfor kan man som sådan ikke bedømme det ud fra nogen fast skala. Derfor har det været ekstra svært at finde frem til de jokes og vitser der var gode nok til listen herover, og det er op til den enkelte læser at bedømme hvorvidt det er lykkedes med at finde frem til nogle af de rigtig gode. Hvis man får et smil på læben, så må målet jo nok anses for at være nået, men nogle af disse jokes kan det også være at man lige skal give lidt ekstra tid for at komme frem til pointen og det er helt ok, hvis dette er tilfældet.

gode jokes

Men hvad udgør egentlig en sjov joke? Det er et rigtig godt spørgsmål, og det som sådan heller ikke noget der kan gives et klart svar til. Det som der dog er kendetegnende for de rigtig gode jokes er dog at de har en “punchline”, som kan være uforudsigelse eller som måske kommer med en sjov sandhed om et bestemt emne. Der er rigtig mange gode eksempler, som på en præcis måde illustrer denne pointe, men ellers skal man ikke lede langt for at finde frem til måder hvorpå man netop kan se at det er lige præcis det, som der er tilfældet når man skal have et godt grin på en ellers kedelig og stille og rolig fredag eller måske en almindelig mandag aften!

Hvorfor læse disse jokes?

hvorfor god joke

Man kan altid bruge en god joke. Det kan være hvis man har haft en travl dag og bare har brug for at slappe af at man skal sætte sig godt til rette og finde frem til en god joke som man kan give et lille grin af. Som bekendt så er latter jo nok også noget af det der binde os mennesker aller mest sammen, og derfor kan det også sagtens være at noget af der vil være bedst er hvis man lære et par gode jokes som man dernæst kan fortælle videre til venner eller bekendte. Det er heller aldrig nogen dårlig ide at kunne fortælle en sjov joke eller anekdote til et familiearrangement og dertil kan man med fordel drage nytte af nogle af de jokes, som du kan finde på siden her. Der er et hav af forskellige grunde til hvorfor man brude læse disse jokes, og en anden er da også at det altid bare er ekstra sjovt hvis man kan nogle gode jokes. De fleste kan sikkert komme i tanke om en situation hvor man forgæves har forsøgt at komme i tanke om en sjov joke som man kunne bruge til at imponere de tilstedeværende, men desværre

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here