Grove jokes

grove jokes

Der skal ikke herske tvivl om, at det ikke er alle jokes, der er lige grove. Hvis du er én af dem, der foretrækker jokes, der går helt til grænsen, eller måske endda lidt over, så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du finde hele 20 jokes, der alle har det tilfælles, at de er af grovere karakter.

Derfor er det også vigtigt, at det gøres klart, at de jokes, der følger herunder, ikke er for alle. Hvis du mener, at der findes jokes, der bliver for grænseoverskridende, så er det næppe en god idé at læse med herunder. Kan du godt lide den type af jokes, så kan du med garanti få dig et godt grin ved at fortsætte med at læse.

Oversigt over grove jokes

 1. Hvorfor minder en kvinde om et kondom? De bruger begge mere tid i din pung, end på din pik.
 2. Mænd støvsuger på samme måde som din har sex. De larmer bare i tre minutter, før de kollapser på sofaen og mener, at deres kone skal være glad.
 3. Hvad er ligheden mellem tofu og en dildo? De er begge alternativer til kød.
 4. Hvad er det værste ved at slå op med en japansk pige? Du er nødt til at smide bombe to gange, før hun forstår beskeden.
 5. Hvordan fejrer etiopiske forældre deres barns første fødselsdag? Ved at putte blomster på dets grav.
 6. Hvordan ved du, at din kone er døde? Jeres sex er det samme, men opvasken er begyndt at vokse i håndvasken.
 7. Hvad siger man til en kvinde med to blå øjne? Ingenting. Du har allerede fortalt hende det to gange.
 8. Hvad er forskellen mellem kroner og jøder? Det ville rent faktisk betyde noget for mig, hvis jeg mistede 6 millioner kroner.
 9. Hvordan fandt Rihanna ud af, at Chris Brown var hende utro? Hun fandt en anden kvindes læbestift på hans knoer.
 10. Hvorfor kan en mexicaner ikke have seksualundervisning og køretimer på den samme dag? De er nødt til at give æslet en pause på et tidspunkt.
 11. Hvordan får du gjort en nonne gravid? Klæd hende ud som en kordreng.
 12. Hvilken type af fil skal du bruge, hvis du skal udvide et hul fra 15 mm. til 40 mm.? En pædofil.
 13. Hvor mange feminister skal der bruges, for at skifte en lyspære? Én. Hun holder bare lyspæren ved fatningen og venter på, at verden drejer sig om hende.
 14. Hvad kalder man en kvinde, der tror, at hun kan gøre alt det, en mand kan gøre? Forkert på den.
 15. Hvad er forskellen mellem et lad fyldt med bowlingkugler og et lad fyldt med døde babyer? Jeg kan ikke fjerne bowlingkuglerne med en høtyv.
 16. Hvad kalder du en flok sorte, der løber ned ad en bakke? En fængselsflugt.
 17. Hvad er det sværeste ved at slikke en glat fisse? At putte bleen på igen.
 18. Hvad er det hårdeste ved at se en bus fyldt med børnehavebørn køre ud over en skrænt? Erektionen.
 19. Hvordan kan en sort kvinde bekæmpe kriminalitet? Ved at få en abort.
 20. Hvad er forskellen mellem en neger og en bunke af hundelort? På et tidspunkt bliver bunken af lort hvid og stopper med at lugte.

Endnu flere grove jokes

 • Hvorfor har negere altid røde øjne efter sex?
  – På grund af peberspray.
 • Hvad har man gjort galt hvis konen kommer ind i stuen for at brokke sig?
  – Så har man gjort lænken lidt for lang.
 • Hvad vejer den ideelle svigermor?
  – 3 kilo i en fin urne.
 • Far jeg kan ikke lide mor.
  – Hold kæft knægt og spis videre.
 • Hvorfor bruger kvinder ikke nogen paraply.
  -Fordi det aldrig regner mellem køkkenet og soveværelset.
 • Hvordan får man en nem trekant?
  -Man voldtager en gravid kvinde.
 • Hvor længe tager det for en neger at lægge en lort?
  – 9 måneder ca.
 • Hvad er forskellen på en Lamborghini og en død baby?
  – Jeg har ikke en Lamborghini i min garage.
 • Hvordan redder man en baby fra at blive kvalt?
  -Man tager pikken ud af munden på den.

Grove jokes er noget, der deler vandene

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det ikke er alle, der er fans af den type af jokes, du kan finde herover. Det er en type af jokes, der altid har delt vandene, og vil fortsætte med at gøre det. Nogen synes, at det er sådanne jokes, der er for meget, mens andre blot mener, at det bliver sjovere, des grovere vittighederne er.

Derfor er det heller ikke sikkert, at de 20 jokes, der er skrevet herover, er noget, der falder i din smag. Det er der ikke noget i vejen med, ligesom der heller ikke er noget i vejen med, at du synes, de er sjove. Det er det gode ved humor; at der er forskel på folk og dermed også forskel på, hvad folk egentlig finder sjovt.

Leder du efter jokes, du selv kan fortælle videre?

Hvis du gerne vil lære et par jokes udenad, som du kan fortælle videre, så kan du finde 20 stk. herover. Du skal dog være opmærksom på, at det langt fra er alle, der vil finde dem sjove. Derfor er det heller ikke sikkert, at det er den type af jokes, du skal lægge ud med at fortælle, hvis du lige har mødt en ny person.

Skal de blot fortælles til nære venner, som du ved, at du deler humor med, så kan du dog roligt gøre. Det er blot vigtigt at huske på, at det ikke er alle, der mener, at jokes af den grovere karakter, er sjove.

 

Mange af de groveste jokes i samlingen!

Det var samlingen af grove jokes. Grove jokes kan være… grove, som navnet antyder, og de skal altid tages med et gran salt, og de kan på mange virke stødende. Det er da også derfor hvorfor at disse jokes er så populære for de er aldrig lige politisk korrekte, og de tager ofte en minoritet eller en ting, som man aldrig bør lave grin med og gør lige præcis det, og så samtidig gør det på en så overdrevet måde at det nogen gange kan gå lidt for vidt, men samtidig er det også det der kan gøre den sjov. Der er mange der slet ikke kan se humoren i denne slags jokes og det er helt i orden, for man skal da nok også have en lidt plat form for humor for at kunne få et smil på munden over nogle af disse vittigheder som du finder i listen herover!

Sikkert er det da at hvis man gerne vil dele disse med en ven eller måske en fra familien så kan man med sikkerhed få en masse gode stunder sammen for hvis man vil glæde den anden part så er det bare at fyre en af disse jokes afsted så kan man med ret stor sandsynglighed få en latter til at fylde rummet. Hvornår man skal levere denne joke er et andet spørgsmål som vel nok kræver en helt anden indstilling end det vi har her i dag. Sikkert og vist er det dog at man bare bør sprænge ud i det og tage chancen, for godt nok kan det ske at man bliver en smule stødt men det plejer som regel blot at være indtil at shocket har lagt sig igen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here