Hitler jokes

hitler jokes

Der skal ikke være nogen tvivl om, at når der er tale om jokes om Hitler, så er vi bevæget os over i den grove boldgade. Det er ikke noget for alle, men der er også andre, der mener, at det er en rigtig sjov type jokes. Hvis du overvejer, om du skal fortælle en joke om Hitler, så er det en god idé, at du kun fortæller den i et fællesskab, der kan lide disse jokes.

Nogle mener, at det er racistisk at fortælle sådanne jokes. Hvis de er sagt med den rette tone, så er det dog ikke tilfældet. Hvis du virker alvorlig, når du udtaler joken, så kan det dog hurtigt blive tolket forkert. Derfor er det også vigtigt, at du er opmærksom på dette, hvis du har i sinde at give dig i kast med Hitler-jokes – eller andre jokes i den grovere boldgade.

Oversigt over Hitler jokes

Er du indstillet på, at du gerne vil lære nogle sjove Hitler-jokes at kende, så er du kommet til det helt rette sted. Du kan herunder finde en lang liste over forskellige jokes, der handler om Hitler. Der skal ikke være nogen tvivl om, at du også vil kunne finde et bredt spektrum af jokes herunder, som falder i netop din smag, uanset hvordan dine præferencer er.

Hvem er den sjoveste mand, verden nogensinde har set? – Hitler! Han tog nemlig gas på seks millioner jøder.

Hvorfor fik Hitler altid så mange fartbøder? – Han gav den hele tiden for meget gas.

Hvorfor valgte Hitler at begå selvmord? – Jøderne sendte ham gasregningen.

Hvordan kan du få 100 jøder ind i en bil? Smid en 50-øre derind. Hvordan får du dem ud igen? Sig til dem, at Hitler kører bilen.

Det kan godt være, at Hitler slog 6 millioner jøder ihjel, men i det mindste var det ham, der reddede History Channel.

Hitler var faktisk slet ikke så slem en fyr – han slog jo Hitler ihjel.

Jeg har faktisk lidt ondt af Hitler. Kigger du på nogle af hans gamle billeder, kan du se, at hans venner aldrig gad at give ham en high-five.

Hvorfor kunne Hitler ikke lide at spille golf? Fordi han endte i bunkeren.

Vi burde virkelig rejse en statue af ham, der dræbte Hitler.

Hitler kommer ind i hans møderum, vender sig om mod hans betroede folk og siger herefter: “Jeg vil have, at I planlægger henrettelsen af 10.000 jøder og én kattekilling”.  De kigger alle forvirret rundt på hinanden og én spørger derefter: “Hvorfor vil du dræbe en kattekilling?”. Hitler smiler og svarer: “Se selv – der er ingen, der bekymrer sig om jøderne”.

Hvem er den mest velkendte jødiske kok? Hitler.

Hvad havde mere hjerne end Hitler? Væggen bag ham i bunkeren.

Hvorfor er der 11 huller i de tyske brusehoveder? Fordi jøder har 10 fingre.

Den virkelig årsag til, at Hitler dræbte sig selv er, at han fandt ud af, at Chuch Norris er jøde.

Hitler møder en lille pige i en koncentrationslejr: “Nå, min lille pige, hvor gammel er du?”. Pigen svarer: “Jeg bliver 11 år i morgen”. Hitler smiler og siger: “Nej, det gør du ikke”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here