Jokes om kvinder

jokes om kvinder

Jokes om kvinder er noget, der altid vil være til stede. Det er ikke alle, der synes, de er sjove, mens andre mener, at det er nogle af de sjoveste jokes, du kan finde. Typisk er det jokes, der stammer tilbage fra før i tiden, hvor kvinder var husgående, lavede mad, vaskede tøj og passede børnene. I dag er virkeligheden en anden, men der jokes dog om det.

Hvis du er én af dem, der synes, det er sjovt at joke med sådanne ting, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du vil finde de jokes, du kan finde herunder for hylende morsomme. Dertil bør det gøres klart, at det ikke er jokes, der i dag ses nær så groft på, da langt de fleste er med på, at disse jokes lige så godt kunne have været om mænd i stedet for.

Oversigt over sjove jokes om kvinder

Vil du gerne have et billigt grin? Er du på udkig efter nogle gode jokes, du kan tage med til næste fest? I så fald er du kommet til det helt rette sted. Herunder kan du nemlig finde en stor oversigt over sjove jokes om kvinder. Der er – med garanti – også en lang række af de jokes, du finder herunder, der vil falde i din smag. Læs med herunder og grin løs.

  • Hvordan får man nemmest sin kone til at græde, mens man har sex? – Man ringer til hende.
  • Hvorfor har de fleste kvinder mindre fødder end mænd? – Fordi det gør det nemmere for dem at stå tættere på køkkenvasken.
  • Hvordan finder man ud af, om det er en kvinde eller en mand, der sidder ved computeren? – En kvinde skriger, når hun ser musen.
  • Hvorfor er orkaner altid opkaldt efter kvinder? – Fordi de er vilde og våde. når de kommer, men de tager både hus og bil med, når de går igen.
  • En kvinde går ind på et bibliotek og spørger om de har en bog ved navn Kvinden – det stærkeste køn. Bibliotekaren svarer, at det har de da, og at den står under ‘Overtro og myter’.
  • For kvinder er der mange paralleller mellem deres løn og deres menstruation: de får det én gang om måneden, det varer i mellem syv og otte dage, og hvis ikke, den kommer, så er de på den.
  • Forskning har vist, at der er kvindelige hormoner i øl. Nu har vi også svaret på, hvorfor mænd bliver dummere efter 6-7 øl.
  • Hvad er ligheden mellem en kvinde og et løg? Piller du det yderste lag af, så er resten til at græde over.

Sjove jokes om kvinder er gode til festen

En god joke kan skabe grin og en bedre stemning til enhver fest. Derfor er det også en god idé, at du altid har et par gode jokes på lager, som dine venner ikke har hørt før. Disse jokes kan eksempelvis være nogle af de jokes om kvinder, du finder herover. Det er dog vigtigt, at du altid vurderer stemningen, inden du begynder med sådanne jokes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here