Jokes om kvinder

jokes om kvinder

Her finder du +100 sjove og gode jokes om kvinder!

Jokes om kvinder er noget, der altid vil være til stede. Det er ikke alle, der synes, de er sjove, mens andre mener, at det er nogle af de sjoveste jokes, du kan finde. Typisk er det jokes, der stammer tilbage fra før i tiden, hvor kvinder var husgående, lavede mad, vaskede tøj og passede børnene. I dag er virkeligheden en anden, men der jokes dog om det.

jokes om kvinder 3

Oversigt over sjove jokes om kvinder

Vil du gerne have et billigt grin? Er du på udkig efter nogle gode jokes, du kan tage med til næste fest? I så fald er du kommet til det helt rette sted. Herunder kan du nemlig finde en stor oversigt over sjove jokes om kvinder. Der er – med garanti – også en lang række af de jokes, du finder herunder, der vil falde i din smag. Læs med herunder og grin løs.

 • Er Google en hun eller en han?
  Det er en hun, for den lader dig heller ikke færdiggøre din sætning, før den kommer med et forslag.
 • Hvornår kan en kvinde gøre dig til en millionær? Når du er en milliardær.
 • En mand bliver arresteret af en kvindelig betjent. Hun informere ham om: “Alt hvad du siger og gør kan og vil blive brugt mod dig”. Manden siger så: “Bryster!”
 • Hvorfor har de fleste kvinder mindre fødder end mænd? – Fordi det gør det nemmere for dem at stå tættere på køkkenvasken.
 • Hvordan finder man ud af, om det er en kvinde eller en mand, der sidder ved computeren? – En kvinde skriger, når hun ser musen.
 • En mand spørger gud: “Sig mig nu lige engang gud, hvorfor lavede du kvinder så fandens smukke?”, gud svarer så: “Jamen det er da fordi at så er det lettere for dig at elske hende”, manden siger da: “OK ok, det giver mening, men så sig mig lige hvorfor du lavede dem så mega dumme?”. Gud sagde: “Det var så hun kunne elske dig”.
 • Hvorfor er orkaner altid opkaldt efter kvinder? – Fordi de er vilde og våde. når de kommer, men de tager både hus og bil med, når de går igen.
 • En kvinde går ind på et bibliotek og spørger om de har en bog ved navn Kvinden – det stærkeste køn. Bibliotekaren svarer, at det har de da, og at den står under ‘Overtro og myter’.
 • Hvordan får man nemmest sin kone til at græde, mens man har sex? – Man ringer til hende.
 • Da et fly skal lige til at styrte er der en kvinder, der rejser sig op og panisk råber til de andre: “Ok, hvis jeg alligevel skal til at dø lige om lidt, så vil jeg dø mens jeg føler mig som en rigtig kvinde!”. Derpå så fjerner hun alt sit tøj og spørg så: “Er der nogle mand her på flyet som kan få mig til at mig som en ægte kvinde?”. En mand rejser sig derefter op, tager sin bluse af, og siger så: “Her, stryg den her.”
 • For kvinder er der mange paralleller mellem deres løn og deres menstruation: de får det én gang om måneden, det varer i mellem syv og otte dage, og hvis ikke, den kommer, så er de på den.
 • En kvinde var begyndt at tage golf lektioner, og var lige begyndt hendes første runde da hun lige pludselig blev stukket af en bi. Hendes smerte var så intens, at hun ikke kunne klare det og hun løb derfor tilbage til klubhuset, der lå ved siden af golfbanen. Hendes golf træner så hende og spurgte hvad der dog var galt. Hun svarede: “Jamen det er fordi jeg er blevet stukket af en bi”. Træneren svarer: “Nå da, hvorhenne?”, og hun svarer: “Det var mellem første og andet hul”. Træneren siger så: “Ja, jeg sagde nok din positur var alt for bred”.
 • Forskning har vist, at der er kvindelige hormoner i øl. Nu har vi også svaret på, hvorfor mænd bliver dummere efter 6-7 øl.
 • En kvinde har et problem og vælger derfor at gå til lægen. Hun sidder inde ved lægen og bryder sammen i gråd hvorefter hun forklarer: “Ok, jamen det er fordi jeg har et stort problem for hver eneste gang jeg bliver bare lidt fuld så smider jeg tøjet og begynder at danse på bordene”. Lægen kigger på kvinden og siger så: “Det kan jeg altså godt forstå og hvor var det godt at du kom her, jeg ved lige hvordan vi skal få det problem løst”. Kvinden siger: “Gudskelov, hvordan da?” Lægen siger: “Nu skal du bare se, først snupper vi en lille drink og så kigger vi på dit problem bagefter.”
 • Hvad er ligheden mellem en kvinde og et løg? Piller du det yderste lag af, så er resten til at græde over.
 • Kvinde: Piger er bedre end drenge!
  Dreng: Jamen hvorfor lavede gud så drenge først?
  Kvinde: Det var selvfølgelig fordi at man skal bruge en grov skabelon før man laver den perfekte udgave.
  (Pis, det var faktisk en joke om at kvinder kan være ret snu! Lad os skynde os videre!)
 • En mand lå nede på stranden. Han har intet andet på end en hat, der dækker hans ædlere dele. En kvinde kommer derpå forbi og hun siger: “Hvis du var en rigtig gentleman så ville du løfte hatten for en smuk kvinde.”. Han svarer: “Hvis du var en smuk kvinde, så ville hatten løfte sig af sig selv”.
 • Livet er som en penis. Kvinder gør det hårdt uden nogen grund.
 • En hård gruppe fuld af behårede bikere kommer kørende ned af landevejen da de lige pludselig ser en kvinde, der skal til at springe ud fra en høj bro. Lederen, der er en kæmpe stor og ekstra behåret mand, stiger af sin motorcykel og siger: “hvad har du gang i?”. Kvinden svarer: “jeg gider simpelthen ikke mere, så jeg har tænkt mig at begå selvmord ved at springe ud fra broen.”. Lederen af biker gruppen vil ikke lyde ufølsom, men samtidig har han ikke lyst til at lade en så oplagt mulighed gå sin næste forbi, så derfor siger han lidt efter: “Ok, jamen før du hopper har du så ikke lyst til at give mig et kys? Det er så længe siden jeg har mærket og følt en kvindes berøring”. Kvinden giver derpå manden et langt og følsomt kys. Efter hun er færdig siger bikeren: “Det må jeg nok sige, det var nok det bedste kys jeg nogensinde har fået. Det er altså en skam for det er virkelig lidt af et talent, deer går til spilde hvis du hopper. Lad mig lige høre, hvorfor vil du da begå selvmord?”. Kvinden svarer: “Det er fordi mine forældre havde når jeg klæder mig ud som en kvinde”.
 • Til alle de mænd, der tror at en kvindes plads er i køkkenet så husk bare lige på, at det er der alle knivene ligger gemt.
 • En dreng sad en dag og snakkede med sin far. De var ude i en dyb snak og pludselig spørg drengen sin far: “Far, hvordan kender man egentlig forskellen på realistisk og potentielt?” Faderen tænker lidt og siger så: “Nuvel sønnike, det er et rigtig godt spørgsmål og jeg er stolt af at du tænker over det. Nu skal du høre her, du kan finde ud af det hvis du går ned til resten af din familie og så spørger dem, og de for en million kroner kunne tænke sig at sove en nat med Brad Pitt”. Drengen følger faderens råd og går først ned til sin mor hvorefter han stiller hende spørgsmålet. Moderen skal ikke bruge meget betænkningstid inden hun siger: “Ja det ville jeg nok gøre, for hvis man har en million kroner så kan vi jo sørge for at I kommer på de bedste universiter og får et rigtig godt liv.”. Dernæst går drengen ind til sin søster og stiller hende det samme spørgsmål. Hun svarer ham: “Er du gal? Det er jo Brad Pitt, han er jo ligesom den lækreste mand på hele planeten, hallo!”. Drengen nikker, og går dernæst ind til sin storebror og spørg ham om spørgsmålet. Broderen siger: “Ja forhelvede, jeg ville gøre det uden at blinke, for jeg kunne købe næsten hvad som helst med en million kroner.”. Drengen gik derefter tilbage til sin far og fortalte ham om udfaldet. Faderen sagde så: “Se, der ser du. Potentielt set så har vi tre millioner kroner. Realistisk set så har vi to ludere og en bøsse i huset”.
 • Hvordan ved du at en kvinde skal til at sige noget dumt? Hun skal til at sige noget.
 • Der er et helt nyt middel til lebber på markedet til at kurere deres depression. Det hedder trycoxagain (try cock again).
 • Der står 17 kvinder udenfor et diskotek. Til sidst så spørger dørmanden hvorfor de dog ikke har tænkt sig at komme ind. Den klogeste af kvinderne tænker lidt og siger så: “Jamen det ville vi også mægtig gerne, men det er fordi der står at man skal være over 18 for at komme ind”.
 • En mand sidder inde på en bar, da han lige pludselig opdager en sød ung dame. “Hej med dig smukke, hvad er dit navn?”. Damen kigger tilbage og fniser: “Hej, jeg hedder Johanne, hvad hedder du?”. Manden svarer: “Mit navn er Alexander”. Manden og damen sidder og snakker og flirter da damen fniser og spørger: “Sååå Alex, kunne du tænke dig at komme med mig hjem og sove i nat”. “Ja for fanden, lad os komme afsted” svarer manden! Hjemme hos Johanne ligger de to i sengen, og der skal for alvor til at ske noget action. Men pludselig opdager Alexander et billede på bordet af en mand. Han spørger: “Hvem fanden er det? er det din bror?”. “Neeej det er ikke” fniser Johanne, “Jamen er det din ex mand?”. Johanne fniser endnu mere: “Hihi neeeej fjolle”. “Jamen så må det være din kæreste?!?”. Johanne gentager “nej fjolle”. “JAMEN HVEM FANDEN ER DET SÅ” råber manden. Johanne svarer: “Det er da bare mig før operationen”.
 • Mange siger og tror at verden ville være et meget bedre sted hvis det var styret af kvinder. Jovist ville der nok ikke være så mange krige, og så mange kampe om territorier der er skyld i den mandlige testeteron. Men i stedet ville vi have en verden fyldt med en masse jaloux lande, der slet ikke snakker med hinanden.
 • Hvad er ca 5 cm bredt, og 20 cm langt og gør en kvinde helt vild i varmen? En 500 kr seddel.
 • En kvinde skulle for retten efter hun havde prøvet at slå sin mand ihjel. Dommeren siger til kvinden: “Så hvordan prøvede du helt præcist at slå din mand ihjel frøken?”. “Jamen det var ved at kaste tomater efter ham”. Dommeren kigger lidt mærkeligt på hende og siger så: “Arrr det kan da vist ikke helt passe”. Kvinden kigger ned i jorden og siger så: “Det var dåsetomater”.
 • En mand ser en kvinde med et par ordentlige jader. Han spørger: “Undskyld mig, men må jeg ikke nok få lov at bide i dine bryster hvis du til gengæld får 100.000 kroner.” Kvinden tænkte lidt over tilbuddet og sagde så: “Jo det kan vi godt sige”. De to gik derpå hen til et sted der lå lidt afsides og dernæst tog kvinden sin top af og manden putter sit hoved helt ned til brysterne i 10 minutter. Kvinde siger så: “Jamen ville du ikke bide i dem?”. Manden svarer: “Nej er du sindsyg, det var alt for dyrt!”
 • Hvad er nemmere at samle op jo tungere det bliver? Kvinder. (Ok denne joke giver måske bedre mening på engelsk, hvor man siger “pick up”, hvilket har to betydninger på engelsk, både at samle op, og score.)
 • Hvad er forskellen mellem brændalarmer og kvinder? Ikke rigtig noget, de hyler begge så forfærdeligt.
 • Hvorfor har kvinder 4 læber? Jo det er sådan set fordi at de skal bruge to til at dumme sig med, og to af dem til at gøre det godt igen med.
 • Forskere har fundet ud af at der er en type mad, der gør at kvinders sex lyst daler med sådan ca 90 procent. Det er en bryllupskage.
 • En kvindelig journalist var i gang med en stor artikel om kvindens rolle og status i samfundet og derfor tænkte hun at hun ville besøge Afghanistan for at studere deres kultur på netop det område. Hun studsede lidt for da hun ankom bed hun med det samme mærke i at alle kvinder gik ca 5 meter bag deres mand. Hun spurgte sin guide hvordan det dog kunne være og han svarede hende: “Det er fordi kvinder har lavere status her end andre steder i verden.”. Kvinden rejste hjem med en masse ny viden, og et år senere rejste hun tilbage fordi hun ville lave en opfølgning på artiklen. Denne gang blev hun dog meget forvirret for nu gik alle kvinder ca 5 meter foran deres mand. Hun spurgte endnu engang sin guide hvad der var sket: “Jo ser du, der har siden dit sidste besøg været en borgerkrig.”, Kvinden svarede: “Det forstår jeg ikke, hvad forskel gør det da?”. Guiden svarede: “Der er blevet lagt en masse landminer, som mændene ikke vil træde på.”
 • Had gør man hvis ens opvaskemaskine ikke gider vaske mere? Man giver hende et klap i rumpen.
 • Hvorfor kalder man både og skibe for hunner? Det er fordi de er nødt til at have en mand i nærheden for at fungere.
 • For enhver kvinde, så vil det faktisk være at løn og menstruation opfører sig på samme måde. Det kommer ca en gang om måneden, det varer lige godt og vel i en uge, og hvis ikke den kommer igen måneden efter, så har de et stort problem.
 • Hvad er den vildeste evne som kvinder har? De kan få mænd til at komme uden at kalde på dem.

jokes om kvinder

Endnu flere af de sjove og ekstra platte jokes om kvinder!

Vi fortsætter listen med nogle af de sjoveste jokes om kvinder. Det sjove ved jokes om kvinder er at de ofte prikker til stereotypen af kvinden, der kun høre hjemme i køkkenet. Men nok om det, der behøver ikke den dybere forklaring til at more sig over disse jokes – både som mand eller kvinde. Hvis du er kvinde og stadig kan se det sjove i disse jokes, så er det super fedt, og så skal du bare lige huske at vi også har en joke-sektion om sjove jokes om mænd!

kvinde joke

 • Har du nogensinde tænkt over hvorfor kvinder har mindre fødder end mænd har? Det er en evolutions ting, for det er nemlig sket over mange hundrede år så kvinder kan stå så tæt som muligt på køkkenet.
 • Kvinder er ligesom veje. Jo flere kurver de har jo farligere bliver de.
 • Hvordan fixer man en kvindes ur? Det gør man heller ikke, der er altid et ur på ovnen.
 • En betjent: “Jeg bliver nødt til at fortælle dig, fru, at det ikke er tilladt at bade i søen.”
  Kvinden: “Hvorfor sagde du dog ikke det da jeg tog mit tøj af?”
  Betjenten: “Jamen det var jo ikke forbudt”

sjov kvinde joke

 • Hvad er den helt store lighed mellem en kvinde og så en høne? Ved du ikke det? Jamen det er at de begge har en ordentlig røv, men en lille hjerne, og så kan de begge godt lide at sidde på pinden.
 • Har I hørt det seneste nye fra slikbutikken? Der er eftersigende kommet en ny type af slik der hedder kvinde-hjerner. De får dog bare ekstremt dårlige anmeldelser fordi de er helt tomme.
 • Hvis det ikke var meningen at kvinder skulle være i køkkenet hvorfor i alverden opbevarer man så mælk og æg der?
 • Hvad er forskellen mellem et batteri og så en kvinde? Jo ser du, et batteri det har ikke kun en negativ side.
 • Hvad kalder man en kvinde, der har mistet næsten alle sine penge?
  Nyligt skilt.
 • Hvorfor dør mænd ofte før deres koner? Det vil de gerne.
 • Tre kvinder skulle alle til den samme jobsamtale. Til jobsamtalen bliver de stillet et spørgsmål som lyder: “hvis du nu får løn en dag og du opdager at der rent faktisk er 1000 kroner for meget, hvad ville du så stille op?”. Den første kvinde svarer: “Den er nem jeg ville selvfølgelig omgående sige det til min chef og så betale pengene tilbage igen”. Den næste kvinde sagde: “Jeg tror at jeg ville give alle pengene til et velgørende formål som fx alle fattige i Afrika”. Den sidste kvinde er mere ærlig og siger: “Jeg ville nok bare beholde pengene for mig selv og tage på en vild bytur”. Kan du svarer på hvilken kvinde der fik jobbet? Hende med de største patter.
 • En engelsk kvinde går ind i bussen med sin døde kat og skal ned til dyrekirkegården for at begrave den. Hun hvisker til chaufføren: “Hello sir, i have a dead pussy”. Chaufføren kigger lidt mærkeligt på hende, men siger så: “Ok så det fint, du kan sætte dig på bagsædet ved siden af min kone, det har hun også”.

jokes om kvinder

 • Tre kvinder stod i den trælse situation at de var strandet på en øde ø. De var nødt til at komme over vandet til det nærmeste fastland. Heldigvis for dem allesammen så var de en dag så heldige at de i sandet på stranden fandt en lampeånd. Lampeånden gav dem hver et ønske. Den første sagde: “Jamen så gør mig til en fisk”. Lampeånden gjorde som kvinden ønskede, hun blev til en fisk og kunne svømme over vandet. Den næste kvinde sagde: “Ok jamen kan du ikke trylle en båd frem til mig”, og sagt så gjort for lampeånden knepsede blot en enkelt gang med sine fingre og bum, der stod en båd klar, som kvinden bruge til at sejle over havet med. Den sidste kvinde sagde: “Kan du ikke gøre mig til en mand”, Kvinden blev forvandlet til en mand og levede lykkeligt til sine dages ende.
 • Der skulle holdes en pigefest. Dagen efter spørger man arrangøren: “Nå, jamen var det så en god fest I havde”. Pigen ryster på hovedet og siger: “Nej overhovedet ikke, vi var der allesammen!”
  “Jamen var det så ikke en god fest?”
  “Nej, for så havde vi intet at snakke om”
 • Man siger at gifte mænd er dem der faktisk også lever aller længst tid. Det er nu en smule ironisk for det er ofte dem der helst vil dø.
 • hvorfor var det egentlig at hulemænd trak deres kvinder i håret? Det var fordi de hurtigt fandt ud af at hvis de trak kvinden i benet så ville hendes hul blive fyldt med snavs og mudder.
 • Hvad har kvinder og svingdøre til fælles? Jo mere man knalder dem jo løsere bliver de.
 • Hvad er forskellen på en kone og en elskerinde? Det er ca 60 kg.
 • Den gennemsnitlige kvinde vil hellere have et pænt ydre end at være klog. Det er fordi den gennemsnitlige mand kan se bedre end han kan tænke.
 • Berit og Bettina er bedste veninder og er her til aften taget en tur i byen hvor de sidder og snakker. Så siger Bettina, “Ihh altså jeg vil så gerne have lavet mine bryster større, jeg overvejer virkelig at få lavet en operation så jeg kan få indsat nogle implantater.”. Berit kigger på hende og siger: “Ihh det synes jeg lyder som en rigtig god ide smukke”. Da hun har sagt dette bryder bartenderen ind som har stået og overhørt lidt af samtalen. Han siger: “Jeg har lige hørt lidt af jeres samtale og jeg vil lige skynde mig at sige at du faktisk slet ikke behøver at få en operation for at gøre dine bryster større.” Kvinderne er nu lutter øre og bartenderen fortsætter: “Ja, den er faktisk god nok, det eneste du skal gøre er at sætte en masse toilet papir mellem dine bryster.”. Bettina ser nu meget forvirret ud og siger: “Jamen hvordan i alverden ville det da kunne gøre dem større?”. Bartenderen svarer: “Det har jeg ingen anelse om, men det så da hvertfald ud til at det hjalp på din røv”.

bedste jokes om kvinder

 • Hvorfor er der ingen kvinder på Mars? Den behøver ikke blive rengjort.
 • Hvordan får man en vaskemaskine til at grave et hul? Man giver kvinden en skovl.
 • Hvad er parringsråbet for en rødhåret kvinde? “Åhh jeg er så fuld”. Hvad er så parringsråbet for en brunette? “Er den rødhåret luder væk?”. Hvad er så parringsråbet for en blondine? “NÆSTE”
 • Efter sex så kan jeg bedst lide min kvinde som jeg kan lide min postkasse. Udenfor huset.
 • Hvad kalder man et løb hvor alle de deltagende er transvestiter? Et drag race!
 • En mand går ind på en bar og siger så: “Giv mig seks af det stærkeste vodka du har!” Bartenderen siger: “Hold da op, du må have haft noget af en lortedag hva?”. Manden svarer: “Tja, det kan man godt sige, jeg har lige fundet ud af at min ældste søn er til mænd.” Der går en dag og den næste aften kommer manden igen ind på samme bar og udbryder nok engang: “Stik mig seks glas af det stærkeste vodka du har”. Bartenderen kigger og siger så: “Det må jeg nok sige har du haft endnu en dårlig dag?”. Manden nikker og siger: “Ja sgu, jeg har lige fundet ud af at min mindste søn også er bøsse”. På den tredje dag komme manden igen ind og før han når at sige noget siger bartenderen: “Jamen forhelvede er der slet ikke nogen i din familie der kan lide kvinder?”. Manden ser bedrøvet ud og svarer så: “Jo det er der, min kone”.
 • Hvad er forskellen mellem en snemand og en snedame? Snowballs.

Jokes om blondiner – Vi har selvfølgelig også samlet en stor liste med de sjoveste jokes om blondiner her.

sjove jokes om kvinder

Det var alle de sjove jokes om kvinder for nu!

Det var alle de sjove jokes om kvinder for nu. Hvis du mener at der er en joke eller måske flere som du ikke har kunnet finde i listen herover men som du ofte har moret dig over, så vil jeg hellere end gerne have at du indsender den så vi kan få den inkluderet asap!

Hvis du er én af dem, der synes, det er sjovt at joke med sådanne ting, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du vil finde de jokes, du kan finde herover for hylende morsomme. Dertil bør det gøres klart, at det ikke er jokes, der i dag ses nær så groft på, da langt de fleste er med på, at disse jokes lige så godt kunne have været om mænd i stedet for.

En god joke kan skabe grin og en bedre stemning til enhver fest. Derfor er det også en god idé, at du altid har et par gode jokes på lager, som dine venner ikke har hørt før. Disse jokes kan eksempelvis være nogle af de jokes om kvinder, du finder herover. Det er dog vigtigt, at du altid vurderer stemningen, inden du begynder med sådanne jokes.

jokes om kvinder 2

Find dine yndlings vittigheder om kvinder

Det har taget ekstremt lang tid at finde frem til den bedste joke om kvinder og efter at have sat hele denne liste sammen må det nok kunne konstateres at der ikke er en speciel joke der er sjovere end alle de andre og derfor er det værd at kigge lidt på. hvad man kan gøre for at huske de bedste vitser om kvinder som man kan huske på og genfortælle til andre personer der synes at disse jokes er ligeså sjove som en selv.

Men for at finde de sjoveste vitser er det derfor nok en ide at tage sig tid til at læse listen igennem igen. Tag god tid og skriv gerne dem ned som du morer dig mest over. For hvis man først begynder at se dem for sig så er de også hurtigere at huske. Hvorfor er dette vigtigt? Det er det fordi at vi sikkert allesammen kender den situation hvor man gerne vil kunne fortælle en joke men skønt man gennem hele livet vel nok har hørt mere end flere tusinde eller i det mindste flere hundrede jokes er at man ikke kan huske dem når man endelig har brug for det!

Hvem skal man fortælle dem til?

Hvem skal man ikke fortælle disse jokes til? Tja det kan der nok ikke svares helt endegyldigt på, men det kan hvertfald som udgangspunkt måske ikke anbefales at fortælle dem videre til kvinder eller piger som er meget feministiske. Eller måske er det tværtimod netop disse personer man skal prøve at fortælle dem til, for uanset hvad man kæmper for her i livet eller hvilke holdninger man har, så er noget af det vigtigste man kan gøre er at kunne have noget selvironi og altid se tingene fra et humoristisk perspektiv for det er nok også det vigtigste at understrege i forhold til disse jokes man finder i samlingen herover: intet af dette er ment i alvor – det er alt sammen for sjov.

gode jokes om kvinder for alle
På bedstejokes.dk finder du jokes indenfor alle kategorier og der er alt lige fra døde baby jokes til grove jokes og hvis disse skulle være ment i alvor så ville vi vist have et stort problem. Så derfor er det værd endnu engang at understrege hvor vigtigt det er, at man er klar over at SAMTLIGE af de ting der findes her på siden altid skal ses for sjov og der er intet der er ment i alvor. Det vigtigste for os er at kunne give vores læsere et smil på læben og derfor vil vi også håbe at det er din mission hvis du vælger at genfortælle nogle af de ting du finder fra siden her!

Find flere af de bedste jokes her!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here