Jokes om mænd

jokes om mænd

Velkommen! Her på siden finder du de absolutte sjoveste jokes om mænd, og hvorfor de kan være dumme af og til!

Hvis du gerne vil more dig med et par gode jokes eller gerne vil lære nogle nye jokes, du kan tage med dig til din næste fest, så er du kommet til det rette sted. Du kan herunder finde en række gode jokes, der handler om mænd. Som kvinde er det også jokes, du kan bruge til at stikke lidt til din mand, hvis du synes, du skal lave lidt sjov med ham.

Oversigt over jokes om mænd

 1. Hvad er ligheden mellem en mand og en vandslange? De sprøjter begge to, hvis man tænder dem.
 2. Hvorfor går mænd ikke med g-streng? Fordi de ikke kan lave ordentlige bremsespor i dem.
 3. Hvordan kan du nemmest få din mand til at lave flere mavebøjninger? Læg fjernbetjeningen mellem hans fødder.
 4. Hvorfor vælger kvinder at simulere en orgasme? Fordi mænd altid simulerer deres forspil.
 5. Hvorfor vejer gifte kvinder ofte mere end enlige kvinder? Fordi enlige kvinder komme hjem, ser hvad der er i køleskabet og går i seng. Gifte kvinder kommer hjem, ser hvad der er i sengen og går hen til køleskabet.
 6. Hvor mange ærlige, intelligente og følsomme mænd, skal der til at klare opvasken? Dem begge to.
 7. Hvad sagde gud efter han at lige havde skabt manden?
  Hmmm… Det kan jeg vist gøre bedre!
 8. Mand: Har du lyst til en quickie?
  Kvinde: Istedet for hvad?
 9. Så der sidder en mand og ligger et puzzle spil. Der er i alt 10 brikker, og efter et års tid er det endelig lykkedes manden at løse det. Han er meget stolt over denne bedrift. Hvorfor det? Fordi der står 2-4 år på æsken.
 10. Jeg tog til Tivoli. Der havde de et af de der: “Tro det eller lad vær” shows og tro det eller lad være men der var en mand født med både en penis og en hjerne.
 11. Hvorfor snorker mænd, når de ligger på ryggen og sover? Fordi deres kugler dækker for røvhullet og lukker for ventilationen.
 12. Der kom en dag en kvinde ind på biblioteket. Hun stod og kiggede lidt rundt og spurgte så en af dem der arbejdede der: “Så altså jeg skal finde en bog der hedder: Den kloge mand”. Bibliotekaren svarede: “Ja ok, så skal du vist over i vores afdeling med bøger om fiktion.”
 13. Hvorfor er en med lidt ligesom en snestorm? Jo, det er fordi at du ved ikke hvornår han kommer, hvor lang den er, og hvor lang tid han bliver.
 14. Hvad kalder man en intelligent mand i Danmark? En tourist.
 15. Hvorfor giver mænd navne til deres peniser? Fordi de gerne vil være på fornavn med den der tager alle beslutningerne.
 16. Hvorfor tager mænd altid en stige med når de handler i Føtex? Det er fordi de har hørt at priserne godt kan være høje.
 17. Hvorfor kravlede manden over muren? Fordi han ikke havde set at den var gennemsigtig.
 18. To mænd de går ind i en bygning. Ja, man burde nok have troet at i det mindste én af dem havde set den.
 19. En fredag aften havde der samlet sig præcis sytten mænd ude foran byens bar. De stod og ventede og så spørger en af dem der arbejder på stedet, hvorfor de dog ikke kommer ind. Så siger den kloge af mændene: “Jo det er fordi der jo står ude foran at man skal være over atten for at komme indenfor”
 20. Hvorfor tager manden altid døren af inden han skal ud på og lave stort på toilettet? Så er der hvertfald ingen der kigger ind af nøglehullet.
 21. Hvorfor bliver de fleste mænd helt vilde, når de ser en kvinde med store bryster og en stram fisse? Fordi de fleste mænd har en stor kæft og en lille tissemand.
 22. Hvorfor blinker kvinder ikke under forspil med en mand? Det er der ikke tid til.
 23. Hvad får du, hvis du står med to kugler i din ene hånd? En mands fulde opmærksomhed.
 24. Hvorfor har Gud ikke udstyret kvinder med en mands hjerne? Fordi de ikke har en tissemand, de kan have den i.
 25. To dumme mænd faldt ned i et stort hul. Så sagde den ene: “Hmm der er altså godt nok meget mørkt hernede. Synes du ikke Per?” Så svarede den anden: “Det ved jeg ikke, jeg kan ikke se noget.”
 26. Hvorfor er det svært for kvinder at finde en mand der er følsom, sød, omsorgsfuld og ser godt ud? For de har allerede fundet deres mand.
 27. Hvad har modeltog og bryster til fælles? De er begge beregnet til børn, men det er primært mænd, der leger med dem.
 28. Hvad kalder man en klog mand? Fiktion.
 29. Hvad sker der, når en mand åbner lynlåsen i hans bukser? Hans hjerne falder ud.
 30. Hvorfor er det kun kvinder, der kommer i overgangsalderen? Fordi mænd sidder fast i puberteten.
 31. Hvorfor puttede manden is ned i sit kondom? For at holde hævelsen nede.
 32. Hvorfor kan mænd godt lide at onanere? De kan godt lide at have sex med en de elsker.
 33. Hvorfor blev mænd givet en smule større hjerner end hunde? For så vil de ikke humpe kvinders ben til fest.
 34. Hvad har en mand og en ølflaske til fælles? De er begge tomme fra halsen og op.
 35. Hvad kalder man en mand der kun har en halv hjerne.
  Heldig.
 36. To fure kom gående. Lige pludselig sagde den ene. “Ej hvor synd, se lige en død fugl.” Den anden mand kiggede op i luften og sagde: “Hvor? Jeg kan ikke se den.”

Jokes om kvinder: Find de 10 SJOVESTE jokes om kvinder – Plus mange mange flere!

Det var alle for nu!

De fleste kender til jokes om kvinder. Det er typisk jokes, der handler om, at de hører til i et køkken eller kun er på jorden for at tilfredsstille mænd. Sådanne jokes kan være ganske sjove, men jokes om mænd kan dog være mindst lige så sjove. Det er ikke kun kvinder, der kan more sig over disse jokes – de vil også kunne få mænd til at finde smilet frem.

sjove jokes om mænd

Mange af disse jokes er naturligvis skrevet og opfundet med henblik på, at man skal kunne more sig over, at mænd i nogle tilfælde kan være både dumdristige, tumpede og barnlige. Det er derfor ikke noget, der skal tages personligt eller skal betragtes som angreb. Tværtimod, så er det udelukkende for sjov, og det er også noget, de fleste godt kan tage.

Far jokes: Find DANMARKS største liste med de bedste far jokes her.

Find de bedste jokes

Her på bedstejokes.dk er vi store fans af alt hvad der kan få folk til at grine, og derfor kommer det nok heller ikke bag på nogle af vores læsere at det som vi samler aller est på her er nogle af de sjoveste jokes og vittigheder indenfor bestemte kategorier. Hvis du først lige har lært siden at kende så har du rigtig meget godt i vente! Det lover jeg dig for – det kan vel sammenlignes en lille smule som den følelse man har når man bliver lukket ind i et nyt sted for første gang, der er så mange ting at se og læse her på siden. Hvis du allerede nu er nysgerrig på nogle af de mange andre ting du kan finde så kan du bl.a. finde jokes om blondiner, grove jokes, sjove jokes og meget meget mere. Nå ja, og du ved selvfølgelig allerede at der er et par sjove jokes om mænd og fyre herinde også.

Hvis du selv ligger inde med nogle ideer som du oplever ikke er at finde her på siden så må du hellere end gerne få sendt dem ind i en fart. Det er bl.a. sådan at vores lister og kollektioner bliver til virkelighed. Det går nemlig igennem mange forskellige steps før at en given liste er klar til at blive læst igennem af vores læsere. Det er en længere process som man måske kunne tro var hurtig at få overstået men det er faktisk slet slet ikke det som er tilfældet. For nu skal du nemlig bare høre:
Først og fremmest så skal man finde frem til de der skal være med på siden. Dette kan i sig selv tage lang tid og nogle gange bruges der timer på det, andre gange bruges der op til flere dage. Det kommer alt sammen an på hvor lang research perioden vil vare, men her er det også vigtigt at understrege at der aldrig bliver skåret ned på kvaliteten bare for at få arbejdet hurtigere overstået – sådan arbejdes der på ingen måde her på siden.
Efter at man har fundet frem til mange indenfor en given sektion, så er det på tide at gå i gang med den sjove process – nemlig den process hvor man egentlig får udvalgt de ting, der skal være med på listen. Det kan godt være at mange af disse artikler er ufatteligt lange, men det er stadigvæk kun dem der er blevet dømt til at være sjove nok, som får lov at komme med på listen. Derefter bliver listen udarbejdet.

Rækkefølgen er vigtig

Det stopper dog ikke her. For med denne liste om mande vittigheder og jokes om mænd, der var det også vigtigt at få jeres feedback og derfor var næste skridt ganske naturligt at der skulle komme nogle svar på, hvad der egentlig var de sjoveste. Derfor kan du godt regne med at rækkefølgen herover er noget som der også er blevet brugt tid på at udfærdige.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here