Konfirmationstalen bliver sjovere med en god joke

Sådan gør du konfirmationstalen sjovere med en joke

Taler er en stor del af stort set enhver konfirmation. Derfor er der også en vis chance for, at du skal skrive en tale og holde den til en konfirmation. Det kan være, at det skal gøres som far, konfirmand eller noget tredje. I ethvert tilfælde er det dog vigtigt at skrive en tale, som folk faktisk rent faktisk har lyst til at lytte på.

Når man skal skrive en sådan tale, så er der mange ting, der skal være fokus på. Derfor er det heller ikke en tale, der kan skrives på et par minutter. I stedet er det vigtigt, at du får den skrevet i god tid, så der ikke er noget, du glemmer at få med. Samtidig bør dit fokus også være, at det skal være en morsom tale.

Du bør have jokes med i din konfirmationstale

En konfirmationstale vil ofte vise sig at være både følelsesladet og lang. Det er ikke alle, der har lyst til at høre på en tale, der varer i 30 min. Derfor skal du holde den så kort, som det er muligt. Dertil er det dog også en god idé, at du forsøger at blande noget sjovt ind i talen, så det ikke bliver for tungt at lytte på din tale.

Det er én af de gode ideer til konfirmation, for taler er en stor del af en konfirmation. Det er ikke kun far og mor samt konfirmand, der holder tale. Ofte er der også onkler og tanker, bedsteforældre mv., der også gerne vil holde en tale. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at gøre din tale til en tale, som folk gerne vil lytte til.

Hvis du ikke selv kan finde på nogle sjove jokes eller anekdoter, så er der gode muligheder for at finde jokes på nettet. Derfor er det en oplagt idé, at du vælger at lade dig inspirere en smule af nogle af alle de jokes, du kan finde på nettet. Det bør dog gøres klart, at anekdoter og sjove historier er bedre end generiske jokes.

Din tale skal skrives med henblik på underholdning

Når du skal skrive en tale til en konfirmation, så er det vigtigt, at du har et vist fokus på at gøre den sjov. Det skal også være en seriøs tale, hvor du kan give udtryk for dine følelser, fortælle historier mv. Men – som der også er givet udtryk for tidligere – det kan hurtigt blive tørt, hvis ikke din tale krydres med lidt sjov og spas.

Derfor er det vigtigt, at du forsøger at finde den rette balancegang mellem seriøsitet og sjov. Det kan du gøre på flere måder, hvilket bl.a. tæller at fortælle jokes. Hvad der dog er endnu bedre, er at finde sjove historier frem. Det kan bruges, uanset om du er konfirmanden selv, eller om du er forælder, bedsteforælder mv.

jokes i konfirmationstalen

Det var alt for nu

Du skal dog heller ikke tro, at det hele skal handle om at fyre en masse jokes af. Som det også er nævnt herover, skal du finde en god balancegang.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here