Sjove citater

sjove citater

Citater kan ikke kun være berigende, motiverende og opløftende. De kan også sagtens være humoristiske og give et smil på læben. Faktisk findes der et væld af sjove citater, hvoraf den oprindelige ophavsmand til nogle af dem fortsat er kendt. Andre er blot citater, der med tiden er blevet spredt og dermed er blevet alment kendt i store dele af verden.

Hvis du har brug for at få sat et smil på læberne og få løftet humøret en kende, så er sjove citater en god måde at gøre det på. Det har samme effekt, som hvis du valgte at tænde for en sjove komediefilm eller så et par afsnit af Klovn – du oplever blot effekten langt hurtigere. Samtidig er det også noget, du kan bruge i diverse situationer og få folk til at grine.

Stor oversigt over sjove citater

Er du på udkig efter sjove citater, hvad end årsagen er, så er du kommet til det rette sted. Herunder kan du nemlig finde en stor oversigt over sjove citater. Nogle af dem er med ukendt ophavsmand, mens andre er listet med personen, der er kendt for citatet. Der er – uden tvivl – også en række citater herunder, der vil sætte et smil på læberne hos dig!

Bag enhver mand står en kvinde med himmelvendte øjne.

– Jim Carrey

Tag ikke livet alt for alvorligt. Du kommer alligevel ikke ud af det i live.

– Elbert Hubbard

Hvis du kunne sparke personen mellem benene, som er den ansvarlige for hovedparten de problemer, du har, så ville du ikke kunne sidde i en hel måned.

– Theodore Roosevelt

Det kan godt være, at jeg er fuld, men i morgen vil jeg være ædru, og du vil stadig være grim.

– Winston Churchill

Der findes to ting, der er uendelige: Universet og den menneskelige dumhed. Og i forhold til universet er jeg endda ikke helt sikker.

– Albert Einstein

Jeg kan modstå alt – undtagen fristelser.

– Oscar Wilde

Jeg ved ikke hvilke våben, der vil blive brugt til at udkæmpe 3. verdenskrig. Jeg ved blot at 4. verdenskrig vil blive udkæmpet med køller!

– Albert Einstein

Der er ikke noget menneske, der har en god nok hukommelse til at være en succesfuld løgner.

– Abraham Lincoln

Jeg laver mad med vin. Nogle gange tilføjer jeg det endda til maden.

– W. C. Fields

Hvis kvinder styrede verden, ville vi ikke have krig, men blot intense forhandlinger hver 28. dag.

– Robin Williams

Gud gav manden en hjerne og en penis, men ikke blod nok til at bruge begge på én gang.

– Ukendt

Når en politiker siger, at vi alle er i samme båd, så husk på, at det betyder, at han vil være kaptajn, og at du skal ro.

– Johannes Hohlenberg

Du kan lære meget af dine børn. Eksempelvis hvor megen tålmodighed, du egentlig har.

– Franklin P. Jones

En succesfuld man er én, der tjener flere penge end hans kone kan nå at bruge. En succesfuld kvinde er én, der kan finde en sådan mand.

– Lana Turner

Kærlighed er som en bussemand. Du bliver ved med at grave efter den, men når du endelig får fat i den, så ved du ikke, hvad du skal gøre med den.

– Ukendt

Min psykolog har fortalt mig, at hvis jeg virkelig vil finde indre fred, så skal jeg gøre det færdigt, jeg har startet. Jeg har indtil nu færdiggjort to poser M&M’s og en chokolade – og jeg har det allerede meget bedre.

– Dave Berry

Tag til himlen for klimaet og til helvede for selskabet.

– Mark Twain

Mænd har kun to følelser: liderlighed og sult. Hvis ikke han har erektion, så lav en sandwich til ham.

– Ukendt

Du skal aldrig skændes med en idiot. Han trækker dig ned på hans niveau og vinder med hans erfaring.

– Greg King

Lån altid penge af en pessimist – vedkommende forventer nemlig ikke at få dem tilbage.

– Oscar Wilde

Kvinder har renere meninger end mænd – de skifter dem oftere.

– Oliver Herford

Du bruger de første to år af dit barns liv på, at lære dem at gå og tale, og de næste 16 år på at få dem til at sidde og tie stille.

– Ukendt

Kvinder behøver kun tre ting her i livet: Mad, vand og komplimenter.

– Chris Rock

Jeg har ikke talt til min kone i flere år. Jeg vil ikke afbryde hende.

– Rodney Dangerfield

Sjove citater er et hit

Langt de fleste kan finde et smil frem, når de læser eller får fortalt et sjovt citat. Nogle gange er det fordi, man er enig og kan forholde sig til det, andre gange er det fordi, man er komplet uenig, og slutteligt, så kan det ganske enkelt også være fordi citatet er så plat og sjovt, at man ikke kan undlade at lade være – og det er dét, der sjove citater så gode.

Det er dog ikke kun dig selv, du kan glæde med et sjovt citat. Det er også noget, du kan glæde andre mennesker på din vej med. Det kan sagtens blot være til frokostpausen på arbejdet, mens du drikker kaffe med en veninde eller til en hyggelig fest med nogle af dine venner. Langt de fleste synes, at sjove citater er humoristiske og hører dem derfor gerne.

De færreste sjove citater går af mode

De citater, der er nævnt i denne tekst er fra forskellige tider. Der er nogle af citater, der er mere end 100 år gamle, mens andre er af nyere dato. Det gode ved sådanne citater er, at de næsten aldrig går af mode, da de fortsat er relevante og fortsat kan give et smil på læben. Nogle citater fortæller på humoristisk vis om fx kærlighed, børn, kvinder og parforhold.

Det betyder, at nogle af citaterne er sagt eller skrevet med afsæt i ting, man også kan forholde sig til i dag – og så kommer der naturligvis hele tiden nye, sjove citater til, så det er ikke just noget, man løber tør for.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here