Danske jokes

 

Alle børnene kom helskindet over havet, undtagen Jannik han valgte at sejle med Titanic.

Der var tre kvinder ude i ørknen. En brunette, en rødhåret og en blondine. De fandt lidt pludselig midt i sandet en lampe. De gned på den og ud af lampen kom en lampe-ånd som gav dem hver et ønske. Brunetten sagde: “jeg vil så gerne være sammen med min familie, få mig derhjem”. Wupti, så var hun forvandlet hen til sin familie, det samme ønskede den rødhåret. Blondinen fik til sidst sit ønske og hun sagde: “Jeg ville bare ønske at mine to gode veninder var her lige nu!”

Hvad var det prisen udbrød da han satte sig på biblen?
-Kors i røven!

Hvad hedder verdens fattigste konge?
-Kong kurs.

 

Hvorfor er danske jokes så sjove?

Danske jokes er især gode fordi man lettere kan relatere til indholdet. Der er mange forskellige jokes her på siden i et hav af forskellige kategorier, nogle jokes kan man bruge hvis man vil have et godt grin en sen søndag aften, mens andre kan grines af hvis man er i et lidt mere groft hjørne og gerne vil have man læser noget, hvor man bare sidder og tænker – det var lige godt for groft det der. Det er hele humlen ved mange af disse jokes, andre jokes er så også bare platte og det er da også noget som er en masse god humor i mens andre er lidt mere fornærmende som eksempelvis hvis man kigger på kategorien om din mor jokes.  Men så er der også de danske jokes og her er der masser at grine af, for mens mange af de andre jokes har været oversat fra andre sprog til dansk – hvilket medfører at noget af det sjove godt være droslet en anelse ned, så ved man med de danske jokes at de står på det sprog de oprindeligt har været lavet i, og det er der bare ekstra meget kød på for det gør dem både mere sjove at læse og det gør at man på sin vis bedre kan relatere til netop det emne, som er forstående og der skal man ikke være bange for at sige noget for det er ofte det, som der ikke kan gøres noget ved nemlig!

Vil du have mere at grine af?

Hvis du ikke fik nok i samlingen herover så er du altid mere end velkommen til at gå til en anden del af hjemmesiden her. Ellers kan du med fordel tage et kig på Mick Øgendahl video hvor han nok burde kunne få dig til at grine med nogle af hans jokes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here