Far Jokes

far jokes

Hvor gammel kan en elg blive?
– Ældgammel!

 • Hvorfor er det at fisk er så grimme?
  – Det er jo selvfølgelig fordi at de er van(d)skabte!
 • Hvad fik den lille kannibaldreng, som kom for sent til aftensmaden.
  – En kold skulder!
 • Hvorfor er katte så grimme?
  – Det er fordi de misfarvede.
 • Mine sko har lige forladt mig.
  -De følte sig bundet.
 • Må jeg gerne spise yoghurt i sofaen?
  Far: “Nej put det i en skål?”
 • Hvad gør man hvis AGF binder superligaen?
  Slukker for sin Playstation og vender tilbage til det virkelige liv!
 • En kvinde besøger sin mand i fængslet.
  Han: Hvordan går det med dig rent økonomisk?
  Hun: Det går sådan set ok. Jeg fik jo en pæn skilling i dusør.
 • Hvad hedder verdens fattigste konge?
  -Kong Kurs.
 • Det ene skilt sagde til det andet:
  –  Er du gift?
  – Nej, jeg er skilt!
 • Hvad sagde den voksne skorsten til baby-skorstenen?
  – Du er altså alt for lille til at ryge!
 • Hvad er det, der går rundt i en spand og siger Dav dav?
  -Det er da en spandauer!
 • Hvad går op og ned men flytter sig aldrig?
  – Temperaturen.
 • Hvordan får man en fisk til at grine?
  – Man putter den i kildevand.

Grin af de gode far jokes!

En far joke er nogle af de mest populære jokes. Det må vel have noget at gøre med at vores fædre og for manges vedkommende os selv godt kan gøre nogle lidt fjollede ting engang imellem og der er ikke for sjov at man har navngivet begrebet far-humor da det ofte er nogle lidt sjove og ofte ret platte ting, der kan blive sagt af vores fædre. Man er vel nærmest ikke en rigtig far hvis ikke man har en rigtig plat joke at fyre afsted! Hvis man vil finde nogle af de absolut bedste far jokes som kan findes på dansk så kan man tage et kig på den lange liste af jokes herover. Far jokes skiller sig som sådan ikke meget ud fra nogle af de mange andre kategorier af jokes, som kan findes på siden her, men de er alligevel lidt anderledes i det at de ofte fortæller en sjov sandhed om fædrene, som kan findes i joken. Der er rigtig mange forskellige typer af jokes her på siden, og de bør allesammen i et vist omfang kunne få et smil frem på læben hos læseren.

 

Hvorfor kan en far joke altid få smilet frem?

far jokesHvis man gerne vil grine så kan en far joke som regel godt få latteren frem. Det er jokes som er både harmløse og ret så pinlige for de beskriver ofte situationer ved fædre som vi allesammen kender, og det er netop der essensen af en god far joke ligger. Den kan give os en lille reminder om at vores fædre er nogle sjove størrelser og kan være nok så flinke og rare men inderst inde har de en sjov og noget anderledes humor som vi alle kan være stor fan af. Det skal ikke komme bag på nogen at denne kategori er en af de mest populære, for som nævnt før så er det jokes som ikke formår at træde nogle over tæerne. Hvertfald ikke synderligt meget, og det er da også lige derfor at det ikke skal komme som nogen overraskelse at der ikke kan være tvivl om at man nok bør læse disse jokes igennem en ekstra gang, for jo mere man læser dem jo mere får man også ud af dem, og nogle af dem kan det godt være at man skal læse en ekstra gang eller to før de virkelig kan give den mening, som det har været ment fra starten af.

 

Det var alle Far jokes for nu!

far jokesDet var sådan set alle de far jokes vi har ment har været værdige til at få en plads i listen her. Der er selvfølgelig andre far jokes en hvis man gerne vil finde middelmådige jokes om far så er det ikke her i listen man skal lede, for her har vi valgt kun at samle nogle af de absolut bedste jokes om vores far og derfor skal man lede længe efter en joke som ikke er specielt god, og de jokes er der masser af – for ligeså sjov og morsom en vits kan være ligeså plat og uforstående kan den samtidig være!

Til aller sidst så har jeg lige vedhæftet en lille finale. Det er nemlig en video med nogen af de platteste far jokes i en standoff – hvor det gælder om at lade være at grine. Du kan passende finde en ven eller veninde og prøve det samme med nogle af jokesene her fra siden!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here