Jokes til festen

Når du er til fest så kan det være sjovt at en eller flere jokes klar til at få folk til at grine og have det sjovt.

Her kommer nogle jokes som altid passer godt ind i en festlig anledning. De kan måske også bruges i en tale eller et indslag, hvis man fx er med til fødselsdag, julefrokost eller måske et bryllup.

Disse vittigheder fungerer som den perfekte festunderholdning. Det er vigtigt for det er med til at skabe en god fest. Her finder du inspiration, der kan gøre det lidt lettere for dig at komme igang med fx talen som nævnt. Det kan være rigtig svært når man sætter sig for at skrive nogle sjove ord til fødselaren, der snart har fødselsdag eller måske konfirmanden, der snart skal gå ind i de voksnes rækker. Man sætter sig godt til rette og så kommer der ingen ideer frem: det skal du ikke frygte med listen her.

Hvis ikke du er den store taler, så kan underholdningen bestå af et stort felt af andre ideer. Man kan eksempelvis overveje underholdning til festen med Anders Møller, der får revet alle gæsterne med.

Sjov til festen

Det er de færreste der har en indre komiker at kunne lukke ud, når det kræves. Derfor kan man snyde lidt ved at have nogle gode jokes og vittigheder klar, som fungerer som god underholdning til festen.

Her kommer et par sjove jokes, der kan bruges som god festunderholdning:

  • En far kommer ind til sin søn og siger: “Sønnike – du er adopteret”. Sønnen kigger forbavset på faderen og siger så: “Jeg vidste det, jeg vil se mine rigtige forældre!”. Faderen svarer så: “Jamen vi er skam dine rigtige forældre, pak dine ting, dine nye venter.”
  • Kender du den følelser når man får en god honning mad, men man alligevel bemærker at den har en lidt træls bismag.
  • Hvorfor vælger prærieulve kun at hyle så meget når det er nattid? Jamen det skal jeg fortælle dig: det er fordi ingen af dem kan se kaktusserne!
  • Hvad hedder en person som sælger og køber katte? Ham kalder man da en mishandler!
  • Hvorfor tænker sjællænderen altid at det er smart at tage døren af ind til toilettet? Fordi så er der ingen, der kan kigge ind af nøglehullet.

Find mange flere jokes og vittigheder her på siden.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here