Sådan får man en super sjov jul med gode grin

Juleaften er en glædens aften. Det er der man samles med dem man har aller mest kær, og fejrer julen, kærligheden, lyset og fødslen af Jesus. Vi hygger om det smukke træ, den gode mad, og de gaver vi har særlig udvalgt til vores familie. Det er næsten alle menneskers favoritaften på året, og det er den især fordi vi elsker alle de traditioner vi gennem hele vores liv har opbygget og holdt fast i. Men hvorfor ikke tilføje nye traditioner, som vil gøre julen ekstra speciel – og endda en endnu sjovere aften end den er i forvejen?

Få juletøj

Du har sikkert opdaget, at flere og flere går op i sjove julesweatre, der har alverdens grimme motiver. Mange arbejdspladser har faktisk en “ugly Christmas sweater” dag, hvor alle tager deres julesweatre på. Det kan man faktisk også sagtens gøre derhjemme, hvor det ikke nødvendigvis behøver at være en grim sweater. Du kan nemlig både få bukser, bluser, kjoler, hatte og meget andet med julemotiver, som kan blive dit årlige jule outfit. Du kan finde mange fede jule outfits på enten Julekjole.dk eller Julebluse.dk

Skriv en julefortælling

Der findes mange fantastiske julefortællinger, som mange elsker at høre hver juleaften. Det kan eksempelvis være om Nisse von Gårdbo eller andre velkendte fortællinger. Man kan dog uden problemer skrive sin egen. Det er især et hit hos børnene, som elsker at høre historier om dem selv. De vil for evigt huske fortællingen om jul som de voksne læste højt, hvor alle familiemedlemmer og kæledyr var inkluderet, og glæde sig til at høre den år efter år. Når de bliver voksne, vil det også have stor sentimental værdi for dem, og de vil give det videre til deres egne børn.

Lav juledekorationer med billeder

Der er intet der har lige så stor sentimental værdi som gaver hvor der indgår billeder af enten forældre, bedsteforældre, tanter, onkler, kusiner, fætre, børn eller kæledyr. Man kan derfor eksempelvis købe nogen billige julekugler og lime billeder af alle familiemedlemmer fast derpå, og hænge dem op enten på juletræet eller rundt omkring i huset. De er nemme og billige at lave, og der vil formentlig komme enormt stor succes omkring det for alle familiemedlemmer. Det gør også at alle kan få sig et godt grin hvis der bliver brugt sjove billeder – og julepynten vil i hvert fald være unik år efter år!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here