Julejokes

julejokes

Der findes efterhånden ikke ét eneste emne, der ikke jokes om. Jul er ikke just tema for størstedelen af de jokes, der skrives eller opfindes. Det ændrer dog ikke på, at det faktisk er et emne, der kan findes en del jokes indenfor. Det er jokes, der er sjove hele året rundt, men de er dog særligt sjove til juleaften, en julefrokost eller blot i løbet af juletiden.

Hvis du er nysgerrig efter at lære nogle sjove julejokes at kende, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel har vi lavet en stor oversigt over jokes, der alle sammen har én ting tilfælles; deres omdrejningspunkt er jul. Uanset dine præferencer, så vil du – med garanti – også kunne finde én eller flere jokes herunder, der appellerer til lige netop dig.

Oversigt over sjove julejokes

Hvad er ligheden på en munk og et juletræ? Kuglerne er kun til pynt.

To små drenge står og snakker om Julemanden og Djævelen. Den ene dreng spørger: “Tror du på ham der Djævelen?”, hvortil den anden svarer: “Næ, egentlig ikke. Det er sikkert bare ligesom med Julemanden, der bare er ens egen far”.

Hvor bor julemanden, når han tager på ferie? På et ho-ho-hotel.

Hvorfor kan man dyrke sikker sex uden kondom på juleaften? Fordi pungen er tom og kuglerne hænger på træet.

Hvad kaldes en nisse, der arbejder på et elværk? En watt-nisse.

Alle børnene sad på julemandens skød. Undtagen Mads, for der var ikke plads.

To blondiner står og snakker. Den ene udbryder pludselig: “I år falder juleaften på en fredag”, hvortil den anden svarer: “Uha! Nu er det vel ikke fredag d. 13.?”

Hvorfor er julemanden altid så sur på juleaften? Fordi han skal i kanen med en gammel sæk.

Hvorfor tager julemanden ikke sin kone med, når han skal aflevere gaver til børnene? Fordi han ikke kan få hende med i kanen.

Hvorfor går århusianerne altid rundt på bordet juleaften? De har hørt, at der skal gås på bordet.

Hver jul føler jeg mig virkelig dårligt tilpas og får kvalme. Det varer endda en uges tid. Men så rejser min svigermor endelig hjem igen.

Er det hurtigst at lave en snemand eller en snekone? En snemand – skal du lave en snekone, skal du også bruge tid på at udhule hovedet.

I år har jeg planer om at give min svigermor en violin i julegave. Jeg synes nemlig, hun trænger til at hvile underkæben.

Og pludselig sagde han til svigermor: “Ja, julemanden har i det mindste den rette indstilling; han kommer kun på besøg én gang om året”.

Jokes om jul kommer aldrig til at gå af mode

Du kan være helt sikker på, at jokes om jul aldrig vil gå af mode. Det er vittigheder, der bliver ved med at være sjove. Hvis du selv har i sinde at lære nogle gode jokes, du kan fortælle til den næste julefrokost eller som du kan dele med din familie, når det endelig er juleaften, så kan du blot vælge blandt det store udvalg af julerelaterede jokes herover.

Hvis du vil læse mere om julen og alt, hvad der har at gøre med juletid, så kan du finde det på juleideer.dk. Siden er for alle, der er fans af jul, og i og med at du sidder og læser om julejokes, så tror jeg helt sikkert at der er noget derinde for dig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here