Om Bedstejokes.dk

Vil du have et godt grin? Så er du kommet til det helt rette sted!

Velkommen til Bedstejokes.dk. Her på siden forsøger jeg at samle alle de gode jokes og andre finurligheder. Fælles for alle disse ting er at de skal forsøge på en ting. At skabe glæde og selvfølgelig give et godt grin til læseren. Hvis du gerne vil underholdes så er det her det helt rette sted. Der er humor for enhver og uanset om du er stor eller lille, dreng eller pige, ung eller gammel, så vil der helt sikkert være nogle gode jokes som vil kunne få dig til at trække på smilebåndet.

Siden er startet for at give læseren et smil på læben – det er ingen hemmelighed. Så tænker du måske, jamen er der ikke allerede et hav af sådanne sider. Og hvor svaret måske er “Jo, det kan du have ret i”, så er der desværre et hav af sider, som ikke skelner mellem kvalitets humor og dårlig humor. Med andre ord: man kan sagtens finde en masse sider, der indeholder jokes, men fordi der er så mange på siden, og der ikke er nogen censur på hvilke jokes og andet der får adgang til at stå på siden, så skal man ofte lede længe og scrollet langt ned på siden, før man egentlig finder noget som er sjovt og som vil kunne få et smil og et grin frem fra læseren. Det syntes jeg var ene problem, og af det behov opstod siden her!

Hvorfor er jokes så sjove?

Jokes har altid været sjove og lige siden barns ben har de fleste af os nok haft en stor glæde ved mange forskellige jokes. Alt lige fra alle børnene jokes til de mere sjove jokes til far jokes så er der noget for stort set alle slags humor-smage. Det er da også lige præcis af den grund at det er blevet så populært som det er, og det er sikkert også derfor du har fundet frem til siden her. En joke udgøres ofte af to elementer. Selve teksten eller starten på jokes og så den sidste sætning, hvor det ofte er her at brikkerne falder på plads, og det er ofte her man lige skal tænke sig en ekstra gang om for at fange joken. Og lige Hvorfor er jokes sjove?netop dette aspekt kan variere meget fra joke til joke, nogle jokes er simple og bringer med det samme et smil frem, mens at nogle andre jokes er mere komplicerede og komplekse, og her skal man måske lige stoppe op en ekstra gang og tænke, før man kommer frem til den egentlige joke. Dette kan også medføre et lille problem, for de fleste af os kender måske den situation, hvor en god ven netop har fortalt en joke og de resterende personer alle sammen bryder ud i en høj latter. Problemet er blot at du stadig mangler at forstå vittigheden, og her har man flere valgmuligheder. Man kan enten vælge at grine med på vitsen og så krydse alt hvad man har på at der ikke er nogen, der spørger ind til, hvordan man egentlig skulle forstå joken. Man kan derimod også vælge at lade være med at grine og så vente til at man egentlig forstår den, eller slet ikke grine, ved på den måde at lade som om man ikke synes joken er flot.

 

Hvor gamle er vittigheder?

Dette kan være svært at svare på, og der findes desværre ikke et endegyldigt svar. Jokes er ligeså gamle som menneskeheden selv, og ligeså lang tid at mennesket har været i stand til at kommunikere via sprog, har der formentligt været jokes, som har været benyttet til at skabe et varmere bånd mellem to eller flere personer. Det er da også det som en god joke kan gøre i det rette selskab vel at mærke – den kan nedbryde vores barriere ved at få lettet stemningen eller hvertfald løfte stemningen således at det er sjovt for alle de til stedeværende.

Støtter


Et sundt arbejdsmiljø
Stop Papirspild mærket
Reklamebeskyttelse
pntmaerket