Find den perfekte gave til studenten

Find den perfekte gave til studenten

 

Dette indhold er sponsoreret

Det er blevet juni-måned og sommerens flotte farver beriger naturen og stemningen overalt, hvor man går. Ikke nok med at sommeren medbringer D-vitamin og glade sjæle, så er det også tiden hvor nyudklækkede studenter skal fejre tre år med slid og slæb. Du står måske, som så mange andre, og skal fejre et familiemedlem, den bedste veninde eller en fælles ven og mangler den helt perfekte gave til den kommende student, hvor en kombination af humor og glæde vil være at foretrække. En god gaveidé ud fra disse kriterier, kunne være plakater. Plakater findes i forskellige farver, former og udtryk – og kan også fås med forskellige citater der kan virke relaterbare, eller indebære en sød hilsen, der kunne glæde enhver. Nedenfor finder du flere forskellige gaveidéer til den kommende student. 

Plakat med citat

Hvem end gaven går til – STX-student, frisørsvend, HF-student eller EUX-student – så kan du finde gaven i en citatplakat. Der findes plakater der indebærer sjove og inspirerende citater, til alle typer, som med sikkerhed vil være et hit at hænge op på væggen – og altid minde dem om at de fik gaven i en uforglemmelig tid. Du kan eksempelvis finde plakater der egner sig bedst til en STX-student, HF-student, HHX-student eller blot studenter generelt. Konceptet bag plakaterne er at give noget karakteristisk og genkendeligt. Det skal være sådan, at når man læser citaterne skal det give en genklang i personen der modtager gaven og minde dem om en god tid. 

 

Nøgleringe

En anden populær gaveidé er at give en flot nøglering, som et symbol på at “låse op for et nyt kapitel” eller at man nu skal ud og have sit eget sted og bo, og dermed flyve fra reden og det velkendte hjemme ved sine forældre. De fleste giver en nøglering lidt udover det sædvanlige. Det kan være i en lidt større form eller med en figur på. Noget der adskiller den fra den klassiske nøglering og gør den genkendelig ved personen – gerne med et relaterbart præg.

 

Oplevelser

En tredje god gaveidé – som også kan være væsentlig større – er at give en oplevelse. Dette kan være oplevelse i form af weekendture eller rejser, men også en tur på café, restaurant eller hvor man skal ud og afprøve sine kreative evner. Det skal under alle omstændigheder være en oplevelse der sikre smil og som aldrig glemmes. På den måde vil vedkommende altid huske på, at han/hun fik denne gave som student. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here