Chuck Norris jokes

chuck norris jokes

De sjoveste Chuck Norris jokes!

Der har altid været delt rigtig mange jokes om Chuck Norris. Det er sket på baggrund af hans kultstatus som værende en uovervindelig person. Det er blevet til en form for joke, der er kendt hele verden over.

Derfor er Chuck Norris også blevet kendt som en person, der ikke har nogle grænser. Hvis det også er noget, du har fået nys om, så kan du her på siden finde en lang række sjove Chuck Norris-jokes.

Oversigt over Chuck Norris jokes

 • Et handicaptegn på en parkeringsplads betyder ikke at det er en parkeringsplads for handicappede. Det er i virkeligheden en advarsel om, at det er en parkeringsplads, der tilhører Chuck Norris, og at du ender med at blive handicappet, hvis du parkerer på den.
 • Når Chuck Norris skal lave hans årsopgørelse, sender han datoer og et billede af sig selv, der er klar til at gå til angreb. Derfor har Chuck Norris aldrig skulle betale skat
 • Chuck Norris formåede engang at spise tre store bøffer, der hver vejede 2 kg. Det tog ham kun så lang tid, fordi han brugte de første 55 minutter på at have sex med en servitrice.
 • Der var engang en mand, der prøvede at forklare Chuck Norris at et cirkelspark ikke er den bedste måde at sparke nogen på. Det er senere blevet registreret af historikere som værende den værste fejl, der nogensinde er blevet begået.
 • Et ikke kendt medicinsk faktum er at det faktisk var Chuck Norris, der opfandt kejsersnittet. Det skete, da lavede et cirkelspark for at komme ud af sin mors mave.
 • Den Kinesiske Mur blev oprindeligt bygget for at holde Chuck Norris ude. Det virkede ikke.
 • Hvis du spørger Chuck Norris hvad klokken er, så svarer han altid med: ”To sekunder til..”, og venter på at du spørger: ”To sekunder til hvad?”, hvorefter han cirkelsparker dig lige i ansigtet.
 • Chuck Norris blev engang sigtet for tre forsøg på manddrab i Boulder Country. Sagen blev dog hurtigt droppet af dommeren, for Chuck Norris forsøger ikke at dræbe nogen – han dræber dem.
 • Grunden til at Den hellige gral aldrig nogensinde er blevet fundet, er at der ikke er nogen, der er modige nok til at spørge Chuck Norris, om de må få hans foretrukne kaffekrus.
 • Chuck Norris skulle engang løse en matematiktest i gymnasiet. Han skrev ”Vold” som svaret på alle spørgsmål i hans test. Han fik et 12-tal af hans lærer, fordi Chuck Norris løser alle hans problemer med vold.
 • Chuck Norris solgte engang sin sjæl til djævlen, for at få hans flotte udseende og hans evner til at slås. Kort efter at deres aftale var blevet indgået, sparkede Chuck Norris djævlen lige i hovedet og tog hans sjæl tilbage. Djævlen, der sætter pris på ironi, kunne ikke blive sur over det, fordi han skulle have set det komme. De spiller nu poker sammen anden onsdag i hver måned.
 • En blind man kom engang til at træde Chuck Norris over tæerne. Det fik ham til at sige: ”Ved du ikke hvem jeg er? Jeg er Chuck Norris”. Blot at høre Chuck Norris sige sit navn, kurerede hans blindhed. Desværre var det første og sidste han nogensinde så, et cirkelspark i ansigtet leveret af Chuck Norris.
 • Chuck Norris indgik engang et væddemål med NASA om at han kunne overleve at bryde lydmuren uden en rumdragt. D. 19. juli 1999 brød en nøgen Chcuk Norris gennem lydmuren, mens han streake mere end fjorten starter i USA og nåede en temperatur på 3.000 grader. NASA var pinligt berørte og påstod at det var en meteor. De skylder ham stadig en øl.
 • Hvis Chuck Noris falder i vandet, så bliver han ikke våd. Vandet bliver Chuck Norris.
 • Græsset er altid grønnere på den anden side, medmindre Chuck Norris har været der. Hvis han har det, så er græsset med stor sandsynlighed fyldt med blod og tårer.
 • Chuck Norris var den fjerde vise mand, der gave Jesus skægget i gave, som han havde med sig til sin død. De tre andre vise mænd var sure over at Jesus foretrak Chuck Norris’ gave. Derfor fik de ham skrevet ud af biblen. Kort tid efter døde alle tre på mystisk vis af cirkelspark-relaterede skader.
 • For flere tusinde år siden stødte Chuck Norris på en bjørn. Den blev så bange at den flygtede nordpå til de kolde egne. Den blev også så bange, at alle deres efterfølgere i dag har hvid pels.
 • Chuck Norris er ansvarlig for den store overbefolkning i Kina. Han afholdt engang et karatestævne i Beijing, og som følge af dette blev alle kvinder inden for en radius på 1.000 km. gravide.
 • Den første regel om Chuck Norris er: Du taler ikke om Chuck Norris.
 • Chuck Norris’ tårer kan kurere kræft. Det er en skam at han aldrig har grædt.

Vil du gerne læse nogle af de bedste jokes? Så finder du dem helt sikkert her på siden. Jeg har bl.a. samlet Danmarks største liste med de sjoveste far jokes og en anden liste med de mest platte jokes.

Herunder kan du finde endnu flere Chuck Norris jokes

Hvor stammer de såkaldte Chuck Norris-jokes fra?

Det er faktisk lang tid siden, at de første jokes om Chuck Norris begyndte at florere på internettet. De første af de mange jokes begyndte at dukke op allerede i 2005. I starten blev de delt på Something Awful, der er et stort website om comedy, hvor de også har et forum. Det var her de mange Chuck Norris-jokes så dagens lys.

sjove chuck norris jokes

I starten var det faktisk jokes om Vin Diesel, der var mest populære, efter hans optræden i The Pacifier. Efter et par måneder skiftede fokus dog til Chuck Norris. Det tog hurtigt fart og Conan O’Brien endte med at dele en række jokes på Late Night with Conan O’Brien. Det var jokes, der var centreret om Walker, Texas Ranger.

Siden dengang er det dog gået stærkt. I dag kan du læse mange hundrede jokes om Chuck Norris. På engelsk kaldes de for Chuck Norris-facts, selvom det ikke helt er fakta, der deles. Disse jokes er blevet så kendte, at de i dag er kendt af folk, der ikke engang kender til Chuck Norris, og ved hvad han egentlig er kendt for.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here