Hvad kan man bruge gode jokes til?

Så du har nu læst siden her i gennem – samtlige artikler – og er klar på at blive den næste store joke mester, der kan spytte jokes ud til højre og venstre.

Så langt så godt! Men hvor er det egentlig en god ide at bruge nogle af alle disse sjove jokes? Der er rigtig mange situationer, hvor det kan være super sjovt at kunne fortælle en sjov joke. Det kan være med til at lette stemningen i en presset situation eller det kan give et godt grin til vennerne, hvis man sidder i et hyggeligt og afslappet selskab.

Derudover så skal man heller ikke glemme muligheden for, at man ryger ud i en regulær jokes battle. Hvis man først begynder at udrulle sit arsenal af gode og sjove jokes, så byder man hurtigt op til, at andre i selskabet ligeledes skal fortælle deres gode jokes – og i sådan en situation er det altså en god ide at man kommer forberedt så godt som det er muligt.

Herunder er der et par flere mulige situationer, hvor det kan være en rigtig god ide at have en joke eller to klar!

Brug et par som ice breaker

Man kan først og fremmest bruge en god joke som en ice breaker. Hvis man er i et selskab hvor man ikke kender så mange, så kan det være en god ide at have en god joke klar. På den måde letter man stemningen og det hele bliver ikke så stift, som det ellers hurtigt kan risikere at blive, hvis man er sammen med nogle som man ikke kender på forhånd.

Brug det i talen til festen

Derudover så kan det være en god ide at bruge det til festen. Både i et festligt indslag eller til en sjov festleg.

Hvis du måske skal holde tale så kan det være at du gerne vil gøre den så sjov som muligt, og en af måderne at gøre dette på er ved at bruge et par sjove jokes.

Husk dog at joken gerne skal give mening på en eller anden måde, så hvis der er et tema til festen giver det altså god mening at din joke eller de jokes du vælger at bruge giver mening i denne sammenhæng.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here