Nytårs jokes

nytårsjokes

Hvis du vil have et godt grin til nytår, så er der ingen tvivl om at du kan få det med disse nytårs jokes.

Disse jokes er perfekte at bruge i fx en nytårshilsen til en ven eller en veninde, eller måske kan man på en eller anden sjov og finurlig måde få dem med i en nytårsleg som man laver til nytårsaften. En nytårsaften skal altid gerne være så sjov og hyggelig som mulig og derfor går man aldrig helt galt i byen med en af disse sjove nytårsjokes.

Læs mere om nytår og nytårsaften på godt nytår.

Liste med nogle af de sjove nytårs jokes

  • Jeg bliver helt fuld bare ved at tænke på i morgen aften!
  • Mange ting kan blive gemt væk med alkohol til nytårsaften, men jeg er ked af at sige det, men din værdighed er ikke blandt.
  • Mit nytårsfortsæt er at bryde mine nytårsfortsæt. Det burde være nemt nok!
  • Nytårsfortsæt er noget der går ind det ene år og går ud det næste!
  • Må alle dine problemer varer ligeså lang tid som dit nytårsfortsæt!
  • Hvis du har fødselsdag i september eller oktober, så er det ret sikkert at dine forældre havde en nytårsaften med ekstra gang i den!
  • Nytår bliver ofte set som et eller andet livsændrende begivenhed. Faktum er nu engang at hvis dit liv var elendigt sidste år, så er det det nok også næste år.

Et godt grin til nytår

Hvis du vil have et godt grin til nytår så er oversigten over de mange jokes herover en rigtig god ide at tage fat på. Hvad kan man ellers lave for at nytåraftenen bliver så sjov som mulig?

Man kan lave nogle sjove nytårslege eller man kan også vælge at gå i den modsatte retning og så vente med det til senere på aftenen for i stedet at have en hyggelig nytårsaften hvor man får snakket med gode gamle venner, som man ikke har set længe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here