Du kan bruge Jokes til enhver begivenhed

Jokes er altid sjove at bruge og fortælle videre til dem der vil høre en og samtidig have eet smil på læben. Jokes kan bruges til de fleste arrangementer og begivenheder og her kigger vi på nogle steder, hvor man måske umiddelbart ikke skulle tro at en god vittighed også skulle kunne høre hjemme.

Brug jokes til sport

Hvis du er en sportfan så er det sjovt at finde nogle jokes, der gør grin med sporten for næste gang man så er sammen med vennerne eller måske er inde og se en kamp, så kan man fyre en eller to eller måske endda tre af de jokes afsted. På den måde så får man en masse sjov med hinanden.

Der er jokes til enhver sportgren. Mange er fx fan af et par gode fodbold jokes, men der også er til andre. Fodbold jokes kommer i alle mulige afskygninger og der er nogle, der gør grin med forskellige hold indenfor fodbolden mens andre er mere all around og ikke gør grin med nogle bestemt men derimod med hele sporten som helhed.

Brug en joke i talen

Du kan også bruge en joke i din tale, hvis du er til fest. Måske er du til fødselsdag eller måske til et bryllup og her er en joke altid en god ide, hvis du lige vil sikre at der er noget at grine af for dem, der høre efter.

Her kan man sagtens slippe afsted med at sige en joke, der er lidt under bæltestedet, hvis man føler at gæsterne kan holde til det, men hvis man vil have en joke til dette formål, så er det også en god ide at finde en, der er mere personlig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here