Hvad har en god joke og en kabale til fælles?

bedstejokes.dk

Hvad har en god joke og en god kabale til fælles? Det er måske ikke noget du har tænkt på før, men der er faktisk rigtig mange ligheder, når man først begynder at tænke over det. Det prøver vi at tage fat i her.

Før vi kommer i gang, så husk at du selvfølgelig på bedstejokes.dk, kan finde masser af de bedste vitser og jokes, og på siden her kan du finder masser af gode og sjove kabaler.

De får smilet frem

De får smilet frem på enhver. En god joke kan få både et smil og et godt grin frem, og skønt man måske ikke skulle tro det, så er det også tilfældet ved en god kabale. En god kabale kan frembringe nogle af de samme gode følelser.

En kabale skal man først lære – fx en edderkop kabale eller en 7 kabale, men når man først har gjort det, så kan enhver sætte sig godt til rette med kortene fremme og så bruge masser af gode timer.

Du kan lave dine egne

Du kan både lave dine egne jokes og dine egne kabaler. Det kræver bare opfindsomhed og en snert af kreativitet men det er også det hele. Mere er der sådan set ikke at sige til den sag, og det bedste er, når man finder frem til noget, man kan være stolt af.

De kommer i mange forskellige kategorier

mange forskellige kategorier

Alle disse kommer i rigtig mange forskellige faconer og kategorier. Stoler du ikke på det, så tag bare et kig rundt på siderne, der er blevet linket til herover. Der er rigtig mange forskellig typer kabaler – nogle af dem er svære at lægge, nogle af dem tager lang tid, mens andre opfører sig på en helt tredje måde.

Den samme parallel kan man drage til de mange jokes, for der er ligeledes i alle kategorier og et bredt udvalg, hvis man først begynder at lede lidt rundt.

Du kan hygge dig sammen med andre med dem

Sidder du sammen med en god ven eller sammen med familien, så kan man altid finde nogle af disse elementer frem og så have det rigtig hyggeligt sammen. Man har det først rigtig sjovt, når man deler oplevelser sammen med andre, og både det at fortælle en god joke som får smilet frem eller lægge en kabale sammen, som der går op.

Du kan lave og læse dem hvorind du er

De er også meget fleksible. Det er ment i den forstand at om du så sidder på arbejde eller i skolen eller lige har en kort pause, så er man i stand til at nyde godt af dem, og det er måske det vigtigste at holde fast i.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here