Skal du have en joke eller to med i talen

Hvorfor er en god joke eller to vigtig i sin festtale?

Få gæsterne til at grine

Det er ikke alle, der har nemt ved at holde en tale. Hvis du er én af dem, så er det en god idé at forberede dig i god tid. Du skal ikke skrive talen og øve dig dagen inden.

I stedet skal du skrive talen i god tid, så du har tid til revisioner i takt med, at du øver dig. Til mange fester, er der ofte en del taler. Derfor er det også vigtigt at have fokus på, at din tale ikke bliver for tør at høre på.

jokes i talenHumor kan gøre enhver tale bedre

Hvis du gerne vil sikre, at du ikke ender med at holde en tale, der får folk til at gabe, så er det altid en god idé at blande humor ind i den. Det betyder ikke, at den ikke må være seriøs, men en joke eller to skader ikke.

Det er muligt at blande humor ind i en tale på flere måder. Du kan enten fortælle sjove anekdoter, jokes eller lave et indslag med rekvisitter. Har du i sinde at gøre dette, så find alt til festen her, hvor du sandsynligvis også kan finde de nødvendige rekvisitter.

Pas på med ikke at være for plat

Humor er forskellig fra person til person. Derfor vil du hellere ikke kunne få alle gæster til at grine, uanset hvor god en joke du fortæller. Det skal derfor heller ikke være i fokus, men vær dog opmærksom på, ikke at være for plat.

Kan blive for plat

Det kan være sjovt at være plat, men det kan også blive for meget af det gode. Sørg derfor for kun at bruge humor i din tale, når det passer ind. Du skal ikke stoppe midt i en fortælling, fordi du gerne vil gøre plads til en joke i din tale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here